Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung διακρίθηκε στις κατηγορίες Smartphone, Φωτογραφικών Μηχανών και Συστημάτων Multiroom από τα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA)
Samsung Galaxy K zoom -drop-shadow-outlineai

Η Samsung διακρίθηκε στις κατηγορίες Smartphone, Φωτογραφικών Μηχανών και Συστημάτων Multiroom από τα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Co., Ltd ανακοίνωσε ότι  διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA) στις κατηγορίες: European Smartphone Camera 2014-2015, European Connected Camera 2014-2015 και European Multiroom System 2014-2015.

Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος είναι τα: Samsung Galaxy K Zoom, η Samsung SMART Camera NX30 και το Σύστημα Multiroom Samsung M7, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή με τις  καινοτόμες λειτουργίες τους και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους.

Τα Βραβεία EISA απονέμονται σε όσα προϊόντα συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και ελκυστικές λειτουργίες. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 20 χώρες.

 EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015 – Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K zoom

  • Το Galaxy K Zoom είναι το νέο smartphone με φωτογραφική μηχανή, συνδυάζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής με την κορυφαία εμπειρία Galaxy της Samsung
  • Είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενο φακό τεχνολογίας αιχμής που προσφέρει 10x οπτικό ζουμ σε μία εντυπωσιακά λεπτή και όμορφη συσκευή
  • Διαθέτει, επίσης, αισθητήρα BSI CMOS 20,7 MP, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας, Xenon Flash και 4,8 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη, διασφαλίζοντας καθαρές και ευκρινείς εικόνες, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Το Galaxy K Zoom περιλαμβάνει, επιπλέον, εργονομική λαβή, καθώς και κομψές και στιλάτες γραμμές

Ως το πρώτο smartphone με φωτογραφική μηχανή, οι κριτές των Βραβείων EISA επεσήμαναν: «Ο αισθητήρας BSI CMOS 20,7 MP που βρίσκεται πίσω από τον φακό, υπερέχει της ανάλυσης πολλών compact φωτογραφικών μηχανών και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό».

 

EUROPEAN CONNECTED CAMERA 2014-2015 – Samsung SMART CAMERA NX30

 Samsung NX30

  • Η NX30 είναι μία compact system φωτογραφική μηχανή, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνες με τις πιο γρήγορες επιδόσεις.
  • Ο εξελιγμένος αισθητήρας APS-CCMOS 20,3 MP και το σύστημα auto-focus NX AF System II, δημιουργούν υψηλής ποιότητας εικόνες με έντονες λεπτομέρειες και χρώματα, ενώ το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο και η τριών ιντσών περιστρεφόμενη οθόνη αφής Super AMOLED προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει την οπτική γωνία.
  • Αξιοποιώντας την ηγετική τεχνολογία Samsung SMART CAMERA, οι δυνατότητες NFCκαι Wi-Fiτης NX30 προσφέρουν ασύρματη σύνδεση, διευκολύνοντας τις λειτουργίες sharing μεταξύ της φωτογραφικής και των smartphonesπου λειτουργούν με NFC.

Οι κριτές των Βραβείων EISA διέκριναν στη Samsung NX30 το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, που μπορεί να στρίψει έως και 80 μοίρες, προσφέροντας διαφορετικές οπτικές γωνίες.

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2014-2015 – Samsung M7

Samsung WAM750_Black

  • Το ηχείο Multiroom M7 της Samsung δεν αποκτά πρόσβαση στημουσική μόνο από το τηλέφωνο και τον Η/Υ, αλλά μπορεί να κάνει streaming και από Spotify, Deezer, Napster καιπολλές άλλες υπηρεσίες, μέσω Wi-Fi, Bluetooth, NFC και Spotify Connect. Τα smartphones και τα tablets μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των ηχείων σε όλο το σπίτι.
  • Το ηχείο περιέχει “twin tweeters” 19mm, δύο 56mm mid range drivers και ένα woofer 10 εκατοστών, ενώ η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, ο έλεγχος του ήχου μέσω αφής και η δυνατότητα να αποκωδικοποιεί αρχεία FLAC μέχρι 192kHz/24bit, το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία EISA 2014/2015 επισκεφθείτε τοhttp://www.eisa.eu.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights