Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5 4G+: Έκδοση με SnapDragon 805 για τη Σιγκαπούρη.
galaxy-s5-4G-plus-in2mobile-featured-image

Galaxy S5 4G+: Έκδοση με SnapDragon 805 για τη Σιγκαπούρη.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά το “φυσιολογικό” Galaxy S5 που κυκλοφορεί στην Ευρωπαική αγορά και τη χώρα μας, και το Galaxy S5 LTE-A που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγορά της Νοτίου Κορέας, η Samsung παρουσίασε σήμερα ακόμα μια έκδοση της συσκευής με την ονομασία Galaxy S5 4G+ αυτή τη φορά για την αγορά της Σιγκαπούρης.

Το Galaxy S5 4G+ αποτελεί ένα “συνδυασμό” των δύο προήγουμενων εκδόσεων του, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται ο σημαντικά ισχυρότερος SnapDragon 805 της Qualcomm, αλλά η συσκευή δεν διαθέτει την QHD οθόνη του Galaxy S5 LTE-A. Φυσικα όπως και οι άλλες δύο εκδόσεις, το Galaxy S5 4G+ διατηρεί ακριβώς ίδια όλα τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά όπως η κάμερα αλλά και η μνήμη RAM που παραμένει στα 2GB όσο και του Ευρωπαικού Galaxy S5.

 

Αν θεωρείτε πως η κατάσταση έχει αρχίσει και “μπερδεύεται” υπερβόλικα δεν είσαστε οι μόνοι. Η επίσημη εξήγηση είναι πως η εταιρεία κάνει διαθέσιμη την έκδοση με τον SnapDragon 805 μόνο σε αγορές που υπάρχουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις “αναβαθμισμένες” ταχύτητες μετάδοσης σε LTE δίκτυα που αυτός προσφέρει. Σε ότι έχει να κάνει με το ότι το Galaxy S5 4G+ δεν διαθέτει την QHD οθόνη του Galaxy S5 LTE-A η εξήγηση μπορεί να είναι οι περιορισμένες δυνατότητες παραγωγής της συγκεκριμένης οθόνης αλλά πιθανότατα και η επιθυμία της εταιρείας να μη προκαλέσει “αντιδράσεις” στους χρήστες που ήδη έχουν αγοράσει το Galaxy S5.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να κάνει κάποια στιγμή διαθέσιμη τη συγκεκριμένη έκδοση και στην Ευρωπαική αγορά, πιθανότατα όμως μόνο σε όσες χώρες αποκτήσουν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον αντίστοιχα “γρήγορο” LTE δίκτυο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights