Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony Xperia Z3: Έμφανίστηκε στη σελίδα της TEENA.
xperia-z3-teena-in2mobile-featured-image

Sony Xperia Z3: Έμφανίστηκε στη σελίδα της TEENA.

απο Kostas Gliatiotis

H αντίστοιχη της Αμερικάνικης FCC υπηρεσία πιστοποίησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού TEENA, επιβεβαίωσε και αυτή με τη σειρά της πως το Xperia Z3 θα διαθέτει τελικά ελάχιστα διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά από το Xperia Z2 που αντικαθιστά.

Συγκεκριμένα, το Xperia Z3 βασίζεται στον Snapdragon 801 AC αντί του … Snapdragon 801 AB που βρίσκεται στο εσωτερικό του Xperia Z2, με ουσιαστική διαφορά την αύξηση του χρονισμού των τεσσάρων Krait 400 πυρήνων στα 2.5 GHz από τα 2.3 GHz.

H επόμενη (και μάλλον μοναδική εκτός του σχεδίου) διαφορά που αποκαλύφθηκε είναι πως το Xperia Z3 θα διαθέτει πιστοποίηση IP68 αντί της IP58 του Xperia Z2 με τη διαφορά να εστιάζεται στο ότι το IP68 προσφέρει καλύτερη προστασία από τη σκόνη, ενώ θεωρητικά δεν “αλλοιώνει” μέσω τριβής και την επιφάνεια της συσκευής. Εμείς ελπίζουμε πάντως πως η συγκεκριμένη διαφορά θα προσφέρει στο Xperia Z3 και την “αντοχή” σε γρατζουνιές της οθόνης που απουσιάζει από τις High End συσκευές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Η οθόνη παραμένει στις 5.2 ίντσες και “επίσημα” πλέον, με την ανάλυση στα 1920 x 1080 pixels. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν το Xperia Z3 να διαθέτει οθόνη με ακόμα καλύτερη χρωματική απόδοση, και την εταιρεία να προσθέτει μια επιλογή με ονομασία “Super Vivid Mode” εκτός του X-Reality Engine.

Η Sony φαίνεται να έχει σκοπό να παρουσιάσει το Xperia Z3 κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα πρέπει κανείς να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη συγκεκριμένη παρουσίαση για να ανακαλύψει ποιες είναι τελικά οι διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights