Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η OLED TV και το νέο G3 της LG τιμήθηκαν στα ευρωπαϊκά EISA Awards

Η OLED TV και το νέο G3 της LG τιμήθηκαν στα ευρωπαϊκά EISA Awards

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι η 4K OLED TV, η SmartTV, το Sound Plate και η νέα της ναυαρχίδα, το LG G3 smartphone τιμήθηκαν στα European Imaging and Sound Association (EISA) 2014-2015 Awards”. Ως η μόνη εταιρεία με 3 συνεχόμενα βραβεία EISA για την τεχνολογία της OLED TV, η ηγετική θέση της LG στη κατηγορία της οικιακής ψυχαγωγίας εδραιώνεται περαιτέρω χάρη στην πρόσφατη διάκρισή της.

LG_OLED_TV_EISA_Award_2014-2015

Η 77 ιντσών 4OLED TV (μοντέλο 77EC980V) της LG, νικήτρια του βραβείου της EISA European HighEnd TV 2014-2015”, αποτελεί την πρώτη τηλεόραση που συνδυάζει την ανάλυση 4Κ με μία εξαιρετική οθόνη τεχνολογίας OLED WRGB. Ο συνδυασμός αυτός της πιο προηγμένης τεχνολογίας στην οθόνη διασφαλίζει καθαρή και λεπτομερή εικόνα και απόλυτη αναλογία αντίθεσης. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός της κυρτής οθόνης της 4K OLED TVπροσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία στο θεατή, με μια ευρεία γωνία θέασης. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία Tru 4Engine Pro της LG, η τηλεόραση 77EC980V μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης με ανάλυση παραπλήσια της ποιότητας Ultra HD.

O νικητής του βραβείου European Smart TV 2014-2015”, η 55 ιντσών SmartTV (μοντέλο 55LB870V) της LG, προσφέρει καθαρή εικόνα ανάλυσης Full HD, με ζωντανά χρώματα, έντονη αντίθεση και ευρεία γωνία θέασης. Εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα webOS, η τηλεόραση 55LB870V προσφέρει μία απλουστευμένη εμπειρία χρήσης, βασισμένη στις ανάγκες του χρήστη, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας. Τέλος, ο σχεδιασμός CINEMA SCREEN της LG διαθέτει εξαιρετικά  λεπτά πλαίσια οθόνης που προσδίδουν στην SmartTV κομψή εμφάνιση και ταυτόχρονα επιτρέπουν στον θεατή να νιώθει ακόμα πιο κοντά στη δράση της οθόνης.

Το βραβείο HT Soundbase 2014-2015”  των EISA απονεμήθηκε στο SoundPlate της LG (μοντέλο LAB540). Σχεδιασμένο για να χωράει άνετα και διακριτικά κάτω από την τηλεόραση, το κομψό Sound Plate είναι μία πλήρης all-in-one λύση οικιακής ψυχαγωγίας. Εκτός από τα 4.1 κανάλια, το hometheater surround sound system 320W  που περιλαμβάνει ενεργό ασύρματο subwoofer, το LAB540 προσφέρει ένα ενσωματωμένο 3D Blu-ray player και λειτουργία Smart TV. Επίσης, υποστηρίζει Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν απλά και γρήγορα αρχεία ήχου από εξωτερικές συσκευές.

 

Το ευρέως αναγνωρισμένο LG G3 τιμήθηκε επίσης από τα EISA φέτος, λαμβάνοντας το European Advanced Smartphone Award 2014-2015”. Το LG G3 έθεσε νέα δεδομένα σαν συσκευή η οποία δημιουργήθηκε κυρίως με γνώμονα τη γνώμη των καταναλωτών και τη φιλοσοφία της εταιρείας ‘Simple is the new Smart’. Η εκπληκτική QuadHD οθόνη και η 13 MP OIS+ camera με Laser Auto Focus σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να γίνεται γρήγορα και εύκολα η λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. Το αποκλειστικό λογισμικό της LG για το LG G3 διαθέτει καινοτομίες όπως το έξυπνο πληκτρολόγιο (Smart Keyboard), το Smart Notice και το Knock Code™ για μία πιο απλή, εύκολη, έξυπνη και ασφαλέστερη εμπειρία του χρήστη.

LG_G3_EISA_Award_2014-2015

«Αποτελεί μεγάλη συγκίνηση και τιμή να λαμβάνουν τα προϊόντα μας την αναγνώριση από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως τα βραβεία EISA,” δήλωσε ο Hyun-hwoi Ha, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Home Entertainment Company, LG Electronics. «Η LG θα συνεχίσει να ωθεί στα άκρα τα όρια της τεχνολογίας και του σχεδιασμού στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι φαίνεται ότι αναζητούν και περιμένουν από την LG ό,τι καλύτερο έχει η βιομηχανία να προσφέρει».

Η EISA είναι μία ένωση η οποία αποτελείται από 50 μέλη φημισμένων εκδόσεων από 20 χώρες της Ευρώπης, αποκλειστικά αφιερωμένων στην κάλυψη των πιο πρόσφατων ειδήσεων για την τεχνολογία του ήχου και της εικόνας. Ο ετήσιος θεσμός των βραβείων EISA αναγνωρίζει τα καλύτερα προϊόντα ήχου και video για τους καταναλωτές σε έξι διαφορετικές κατηγορίες: ήχος, βίντεο, Home Theater, Φωτογραφία, ηλεκτρονικό εξοπλισμό αυτοκινήτου (In-car Electronics) και Φορητές Συσκευές (Mobile Devices). Τα βραβεία απονέμονται σε νέα προϊόντα που ενσωματώνουν τον καλύτερο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και εργονομίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights