Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G Watch R: Το επόμενο SmartWatch της εταιρείας.
lg-g-watch-r-in2mobile-featured-image

LG G Watch R: Το επόμενο SmartWatch της εταιρείας.

απο iGlobal

Με το LG G Watch να έχει λιγότερο από τρείς μήνες στην αγορά, έστω και με περιορισμένη διάθεση μόνο μέσω του Play Store της Google, είναι πλέον βέβαιο πως η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη πρόταση της στη κατηγορία των SmartWatches με την ονομασία G Watch R.

Η σημαντική διαφορά του G Watch R είναι η στρογυλλή αυτή τη φορά οθόνη του, με την LG να προσπαθεί με τη σειρά της μετά τη Motorola και το Moto 360, να παρουσίασει ένα SmartWatch πιο κοντά σε αυτό που έχουμε όλοι συνηθίσει σαν ρολόι χειρός.

Ένα βίντεο teaser που αρχικά διέρρευσε και στη συνέχεια η εταιρεία έκανε επίσημα διαθέσιμο εστιάζει ακριβώς στο ότι το G Watch R θα μοιάζει περισσότερο με κανονικό ρολόι χωρίς όμως να αναφέρεται περισσότερο σε κανένα άλλο του χαρακτηριστικό.

Η παρουσίαση του αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της IFA στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε θα γίνει γνωστό και το σχέδιο του αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights