Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3 Stylus: Παρουσιάστηκε και επίσημα.
lg-g3-stylus-official-in2mobile-featured-image

LG G3 Stylus: Παρουσιάστηκε και επίσημα.

απο Kostas Gliatiotis

To G3 Stylus της LG έχει ήδη κάνει αρκετές εμφανίσεις σε υλικό της εταιρείας για άλλες συσκευές, ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν ήδη γίνει γνωστά, δείχνοντας πως η συσκευή απευθύνεται στη μεσαία κατηγορία τιμής παρά το εντυπωσιακό μέγεθος της οθόνης του.

Σήμερα η LG χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση και πριν την έναρξη της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, παρουσίασε και επίσημα το G3 Stylus, δείχνοντας πως η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις μέσα στο Σεπτέμβριο.

Το βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η ύπαρξη “γραφίδας” με την ονομασία RubberdiumTM, που επιτρέπει στο χρήστη του G3 Stylus τη χρήση εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένων για αυτή, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει όλες τις “ξεχωριστές” εφαρμογές του G3, όπως το Knock Code, το Smart Keyboard και η χρήση δύο εφαρμογών Dual Window.

Στο εσωτερικό του G3 Stylus βρίσκεται ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής στο 1.3 GHz, πιθανότατα κάποια έκδοση του SnapDragon 400 της Qualcomm, με 1 GB μνήμης RAM με τον αποθηκευτικό χώρο να περιορίζεται στα 8 GB. Η οθόνη των 5.5 ιντσών έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση με μόλις 960 x 540 pixels  κάνοντας ξεκάθαρο πως το G3 Stylus είναι συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Στο πίσω του μέρος τέλος βρίσκεται μια κάμερα των 13 Mpixels από την οποία όμως απουσιάζουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του G3, αφου το G3 Stylus δεν διαθέτει το Laser Focus και τον οπτικο σταθεροποιητή εικόνας OIS+ του μεγάλου του αδερφού.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά με την 4.4.2 έκδοση του Android της Google ενώ όπως είναι φυσικό, πάνω σε αυτό βρίσκεται το γραφικό περιβάλλον της LG.

Ο Jong-seok Park, διευθύνων σύμβουλος της LG Mobile Communications, δήλωσε πως το G3 Stylus “Ανήκει σε μια δική του ξεχωριστή κατηγορία, αφού συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά και τη χρήση της γραφίδας σε τιμή αρκετά χαμηλή, που όμως δεν θυσιάζει τη ποιότητα και την εμπειρία χρήσης. ”

Η συσκευή θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στη Βραζιλία στις αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά σε Ευρώπη και Ασία.

LG NewsRoom G3 Stylus

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights