Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H LG διαθέτει πρώτη στην αγορά την 4K OLED TV
LG 77 4K OLED TV_03

H LG διαθέτει πρώτη στην αγορά την 4K OLED TV

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης στην αγορά της πρώτης παγκοσμίως OLED TVμε ανάλυση 4K (3840 x 2160). Διαθέσιμες σε 77 και 65 ίντσες (μοντέλα 77EG9700 και 65EC9700), οι τηλεοράσεις 4K OLED της LG διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα τεχνολογίας οθόνης αυτή τη στιγμή, με την κυρτή οθόνη τους να αποτελείται από οργανικές διόδους που εκπέμπουν το φως με ποιότητα Ultra HD. Η 4K OLED TVτης LG υπογραμμίζει την ανώτερη ποιότητα της τεχνολογίας OLED σε σχέση με τις οθόνες συνηθισμένης τεχνολογίας, προσφέροντας στο θεατή μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία θέασης και αποτελώντας με λίγα λόγια το μέλλον της τηλεόρασης.

LG 77 4K OLED TV_01

Η 4OLED TVτης LG είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο πάνελ ανεπτυγμένο από την LG Display, που διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία της LG “FourColor Pixel WRGB”.  Έτσι, τα 33 εκατομμύρια υπό-pixel αναπαράγουν τα πιο ζωντανά χρώματα και την πιο ρεαλιστική αναλογία αντίθεσης, με αποτέλεσμα οι θεατές να νιώθουν ότι κοιτούν πραγματικά αντικείμενα και όχι εικόνες. Με πλουσιότερες, πιο φωτεινές και φυσικότερες αποχρώσεις, τα αυτόφωτα pixelεγγυώνται επίσης πιο σκούρα μαύρα σημεία, ενώ ο γρήγορος ρυθμός ανταπόκρισης και εναλλαγής τους επιτρέπει την άψογη προβολή κινούμενων εικόνων, χωρίς θολούρες ή τρεμόπαιγμα της εικόνας (flicker).

«Η LG 4K OLED TVαποτελεί το αποκορύφωμα των τεχνολογικών μας επιτευγμάτων, αλλά και ένα νέο παράδειγμα που θα αλλάξει τη δυναμική της επόμενης γενιάς στην αγορά των τηλεοράσεων», δήλωσε ο Hyun-hwoi Ha, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Home Entertainment Company, LG Electronics. «Ως το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της τεχνολογίας της οθόνης, η τεχνολογία  OLED θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της βιομηχανίας. Είμαι σίγουρος ότι η τηλεόραση 4K OLED αποτελεί πραγματικά έναν «παίκτη» που ήρθε για να κάνει τη διαφορά».

LG 77 4K OLED TV_02

Η κυρτή και λεπτή οθόνη της LG 4K OLED TV, που στηρίζεται σε ένα κομψό stand σε σχήμα φύλλου, προσφέρει στυλ και ταυτόχρονα κινηματογραφική εμπειρία. Τα μοντέλα 65EC9700 και 77EG9700 διαθέτουν επιπλέον ευελιξία στην εγκατάσταση, αφού μπορούν να τοποθετηθούν με άνεση και σε τοίχο. Τέλος, η λειτουργία ULTRA SURROUND πολλαπλών καναλιών ήχου της LG προσφέρει ηχητική απόδοση αντάξια της ανώτερης ποιότητας της οθόνης της τηλεόρασης. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με την Harman Kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηχητικού εξοπλισμού, η λειτουργία ULTRA SURROUND δημιουργεί ένα πλούσιο και λεπτομερές ακουστικό περιβάλλον, που κάνει την εμπειρία του θεατή ακόμα πιο έντονη και καθηλωτική.

Η 4K OLED TV της LG, η οποία έχει λάβει και το βραβείο «Best of Innovations» στο φετινό Consumer Electronics Show (CES), έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη στη χρήση WebOS πλατφόρμα και προσφέρει μια σειρά από εύχρηστα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που αναπτύσσονται γύρω από τις βασικές έννοιες του Simple Connection, Simple Switching και Simple Discovery. Η πλατφόρμα webOS έλαβε πρόσφατα αναγνώριση από το European Imaging and Sound Association (EISA) για το εξαιρετικά απλό και βασισμένο στον χρήστη user interface.

«Οι OLED τηλεοράσεις αναμένεται να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τις LCD μέσα σε λίγα χρόνια και καμία εταιρεία δεν είναι καλύτερα προετοιμασμένη για αυτό από την LG,» πρόσθεσε ο κ. Ha. «Δεν τίθεται θέμα αλλοίωσης στην ποιότητα της εικόνας και ζητήματα όπως παραμόρφωση, θολούρα ή αλλοίωση χρωμάτων που μπορεί να συναντούσε κάποιος σε τηλεοράσεις LED – είναι απλά ανέφικτο να τα συναντήσεις στις κυρτές τηλεοράσεις OLED. Η 4K OLED TV προσφέρει εξαιρετική αξία στον καταναλωτή όσον αφορά την αναπαραγωγή των χρωμάτων, την αναλογία αντίθεσης, τη λεπτομέρεια και τις γωνίες θέασης».

Η LG θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για τις 65- και 77-ιντσών 4K OLED τηλεοράσεις ξεκινώντας από την Κορέα αυτή την εβδομάδα, ενώ τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε βασικές αγορές στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη αμέσως μετά. Οι επισκέπτες της IFA θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις 4K OLED τηλεοράσεις της LG στο Hall 11.2, στο Messe Berlin από 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights