Αρχικη APPS / GAMES Dropbox: 1TB με €9.99 το μήνα
dropbox logo

Dropbox: 1TB με €9.99 το μήνα

απο alpha

To Dropbox, η δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων στο “σύννεφο” ανακοίνωσε νέες τιμές και νέες δυνατότητες.

Αν και είναι από τις πρώτες υπηρεσίες του είδους και πιθανότατα από τις πιο γνωστές, το Dropbox είχε μείνει πίσω στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει μεταξύ των εταιριών που προσφέρουν χώρο στο “σύννεφο” για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας. Πριν από μερικούς μήνες η Google ανακοίνωσε αντίστοιχες μειώσεις τιμών και παράλληλα αύξηση χώρου για το Drive, ενώ και η Microsoft είχε κάνει το ίδιο με το OneDrive. Με τέτοιο ανταγωνισμό το Dropbox είχε μείνει αρκετά πίσω, καθώς μέχρι τώρα τα €9.99 το μήνα σας έδιναν μόνο 100GB, ενώ και ο μέγιστος χώρος που μπορούσατε να αποκτήσετε περιοριζόταν στα 500GB με δυσανάλογα μεγάλο κόστος, όμως. Από σήμερα με €9.99 το μήνα έχετε 1TB χώρου στην υπηρεσία “Pro”, ενώ όσοι είναι ήδη συνδρομητές θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα το Dropbox πρόσθεσε αρκετές νέες δυνατότητες που θα σας φανούν χρήσιμες όταν θέλετε να μοιραστείτε τα αρχεία σας. Για παράδειγμα μπορείτε να ορίσετε password στα αρχεία που μοιράζεστε, αλλά και να ορίσετε το χρονικό διάστημα μετά από το οποίο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα. Ακόμα μπορείτε να ρυθμίσετε ότι ένα αρχείο που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες του Dropbox είναι “read-only”, δηλαδή μπορείτε να το τροποποιήσετε μόνο εσείς. Τέλος προστέθηκε η δυνατότητα να διαγράψετε από απόσταση τα αρχεία που έχουν αποθηκευθεί σε κάποια συσκευή στην οποία χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Στην περίπτωση που, για παράδειγμα, χάσετε το smartphone σας, μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία από αυτό, ενώ παραμένουν στον χώρο σας στο Dropbox.

Γενικά πρόκειται για μια παραπάνω από ευχάριστη, αν και ίσως αναμενόμενη, είδηση για όσους χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights