Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Το Ascend Mate 7 εμφανίστηκε σε βίντεο.
huawei-ascend-mate-7-in2mobile-featured-image

Huawei: Το Ascend Mate 7 εμφανίστηκε σε βίντεο.

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, η Huawei μέσω ενός επίσημου διαφημιστικού βίντεο παρουσίασε έστω και “ανεπίσημα” το επερχόμενο Ascend Mate 7 που όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί τη κορυφαία της συσκευή για τους επόμενους μήνες.

Το Ascend Mate 7 θα διαθέτει αν οι πλήροφορίες επαληθευθούν, οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1080p ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Kirin 920, κατασκευασμένος από την ίδια τη Huawei που τουλάχιστον στα χαρτιά φαίνεται να χαρίζει στη συσκευή εντυπωσιακές επιδοσείς. Η κάμερα στο πίσω μερός του Ascend Mate 7 θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels “μόνο”, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως η απόδοση της θα υπολείπεται σε κάποιο τομέα. Τέλος οι πληροφορίες θέλουν τη Huawei να ενσωματώνει στη συσκευή αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων “ακολουθώντας” τη λογική των Galaxy S5 και Galaxy S5 mini της Samsung.

Ακολουθεί το βίντεο της Huawei που παρουσιάζει τη συσκευή

https://www.youtube.com/watch?v=KJq0DNUDsb8

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights