Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nexus 9: Tegra K1 64 bit και εντυπωσιακές επιδόσεις
nexus-9-antutu-in2mobile

Nexus 9: Tegra K1 64 bit και εντυπωσιακές επιδόσεις

απο Kostas Gliatiotis

Με τη Google να έχει σχεδόν δύο χρόνια να παρουσιάσει κάποια νέα πρόταση στη κατηγορία των Tablet με οθόνη μεγαλύτερη από 7 ίντσες, ήταν έτσι και αλλιώς σχεδόν βέβαιο πως η εταιρεία θα αντικαθιστούσε σύντομα το “γερασμένο” πλέον Nexus 10.

Οι πρώτες πληροφορίες αλλά και… φωτογραφίες, θέλουν τη Google να σχεδιάζει ένα νέο tablet με την ονομασία Nexus 9 και να χρησιμοποιεί σε αυτό τον Tegra K1 της Nvidia, στην έκδοση με τους δύο Denver  επεξεργαστές των 64 Bit.

Πριν μερικές ημέρες έκανε την εμφάνιση της ένα screenshot του CPU-Ζ από μια συσκευή με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, και στη συνέχεια δύο ακόμα, αυτή τη φορά από το Antutu Benchmark στο οποίο αναφέρεται και η ονομασία Nexus 9 για τη συσκευή.

nexus-9-cpu-z-in2mobile-featured-image

Το σίγουρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που επιτυχγάνει το Nexus 9 στο Antutu Benchmark είναι σημαντικά υψηλότερο από τον μέχρι σήμερα ανταγωνισμό, και δείχνει πως η Google δίνει αυτή τη φορά σημασία στις επιδόσεις του νέου Tablet.

Η οθόνη του Nexus 9 δηλώνεται στο Antutu Benchmark με την ασυνήθιστη ανάλυση των 2048×1440 που θεωρείται μάλλον χαμηλή για ένα Tablet με οθόνη των 9 ιντσών.

nexus-9-antutu-2-in2mobile

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του Nexus 9 από τη Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights