Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG συνεργάζεται με τη SWAROVSKI για τη δημιουργία της απόλυτης premium OLED TV
S_OLED_TV_2

Η LG συνεργάζεται με τη SWAROVSKI για τη δημιουργία της απόλυτης premium OLED TV

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG)σε συνεργασία με τη Swarovski, το διάσημο Αυστριακό brand κοσμημάτων και μεγαλύτερο κατασκευαστή κρυστάλλων υψηλής ποιότητας παγκοσμίως, πρόκειται να παρουσιάσει μια μοναδική CURVED OLED TV στο πλαίσιο της IFA στο Βερολίνο. Με αεροδυναμική βάση γεμάτη με αστραφτερά κρύσταλλα που συμπληρώνεται από τα λαμπερά χρώματα των αυτό-φωτιζόμενων pixels της τεχνολογίας OLED, η νέα προηγμένη τηλεόραση της LGαποπνέει ασύγκριτη κομψότητα.

Με πάχος οθόνης τόσο λεπτό όσο ένα φύλλο χαρτί, μόλις 4mm και βάρος μόνο 16kg, η νέα CURVED OLED TVτης LG αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα πιο εκλεκτά κρύσταλλα Swarovski. Με το υψηλής αισθητικής Crystal Stand της LG, η εργονομικού σχεδιασμού κυρτή οθόνη δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται, προσφέροντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που ‘βυθίζει’ τον θεατή ακόμη περισσότερο στην μαγεία της εικόνας. Για τη δημιουργία αυτής της μοναδικής βάσης, περίπου 460 αστραφτερά κρύσταλλα της σειράς Aurora Borealis σε τρία διαφορετικά μεγέθη (SS8, 10 και 12) τοποθετήθηκαν με το χέρι χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένα μοτίβα stencil. Το αποτέλεσμα είναι ένα διακριτικό και ταυτόχρονα κομψό αστραφτερό σχέδιο που μετατρέπει μια τηλεόραση με τεχνολογία αιχμής σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Η τηλεόραση OLED TVτης LG προσφέρει απόλυτη ακρίβεια θέασης χάρη στο προηγμένο pixel dimming system που προστίθεται στα ήδη διαθέσιμα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας OLED. Οι θεατές μπορούν να δουν ζωντανά το κάθε pixel, καθώς απολαμβάνουν τον εκπληκτικό ρεαλισμό των καθαρών, φυσικών χρωμάτων με την απίστευτη αναλογία αντίθεσης. Ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία με το ανώτερο design, η πολυτελής LG CURVED OLED TV με τα κρύσταλλα Swarovski ακτινοβολεί με περισσότερους από έναν τρόπους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτήν την ανεπανάληπτη τηλεόραση στους επισκέπτες της IFA, στην πρώτη συνεργασία μας με τους σχεδιαστές της Swarovski», δήλωσε ο Hyun-hwoi Ha, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Entertainment Company. «Αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας, καθώς τα κρύσταλλα Swarovski και η premium τηλεόραση LG OLED TV αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Τα κρύσταλλα δημιουργούν μια εκθαμβωτική αισθητική, ενώ η τεχνολογία OLED εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας εικόνας για μία εμπειρία θέασης πέρα από κάθε φαντασία ».

Η περιορισμένη/ συλλεκτική έκδοση της LG OLED TV θα παρουσιαστεί στην IFA 2014 στην αίθουσα 11.2 του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights