Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube: Οι χρήστες μπορούν να “ανταμείψουν” τους δημιουργούς των βίντεο.
youtube-reward-system-in2mobile-featured-image

Youtube: Οι χρήστες μπορούν να “ανταμείψουν” τους δημιουργούς των βίντεο.

απο iGlobal

Μια νέα υπηρεσία ενεργοποίησε το Youtube αρχικά σε Αυστραλία, Ιαπωνία, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να “ανταμείβουν” οικονομικά τους δημιουργούς των βίντεο που τους αρέσουν.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα προσφέρεται όπως είναι αναμενόμενο μέσω του Google Wallet του χρήστη (και της πιστωτικής που είναι συνδεδεμένη σε αυτό), και ο δημιουργός του βίντεο το μόνο που έχει να κάνει είναι να ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή κατά το ανέβασμα του αρχείου αφού έχει δημιουργήσει τον απαραίτητο λογαριασμό.

Όπως είναι φυσικό, η Google κρατάει ένα ποσοστό των χρηματών που δίνει ο κάθε χρήστης, με το ποσοστό αυτό να είναι στο 5% του συνόλου σύν άλλα 21 Cents ασχέτως ποσού. Μέχρι στιγμής πάντως η εταιρεία δεν έχει θέσει κάποιο περιορισμό στο χρηματικό ποσό που μπορεί να “δωρήσει” κάθε χρήστης στο δημιουργό του βίντεο που επιθυμεί.

Η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες χώρες ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν και με ποιο τρόπο θα προσφερθεί και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights