Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε τα Ascend G7 και Ascend Mate 7
huawei-ascend-mate-7-in2mobile-featured-image

Huawei: Παρουσίασε τα Ascend G7 και Ascend Mate 7

απο alpha

Στη παρουσίαση δύο νέων εντυπωσιακών συσκευών προχώρησε σήμερα η Huawei, των Ascend G7 και Ascend Mate 7. Το Ascend G7 αποτελεί τον φυσικό “απόγονο” του αρκετά δημοφιλούς και στη χώρα μας Ascend G750, με βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Αντίστοιχα το Ascend Mate 7 αποτελεί τη πρόταση της εταιρείας στη κατηγορία των Phablet με αρκετα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

huawei_ascend_g7_in2mobile

Το Ascend G7 διατηρεί την οθόνη των 5.5 ιντσών του G750 με την ανάλυση της να παραμένει στα 1280 x 720 pixels, οι ομοιότητες όμως τελειώνουν εδώ. Η νέα συσκευή θα χρησιμοποιεί έναν “τετραπύρηνο” επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, όμως οι τέσσερις πυρήνες θα είναι αρχιτεκτονικής ARM A-53 που σημαίνει ότι θεωρητικά τουλάχιστον η συσκευή θα υποστηρίζει τις επόμενες 64 Bit εκδόσεις του Android της Google. Η μνήμη RAM είναι στα 2 GB ενώ η κάμερα της συσκευής έχει αισθητήρα ανάλυσης των 13 Mpixels με τη μπροστινή να “περιορίζεται” στα 5 Mpixels. Παρά το ότι θεωρείται συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής, το Ascend G7 θα είναι κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό πλαστικού και μετάλλου, υλικό ασυνήθιστο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η τιμή του Ascend G7 θα είναι 299 Ευρώ όσα δηλαδή και αυτή του Ascend G750 κατά τη κυκλοφορία του, όμως είναι μέχρι στιγμής άγνωστο αν η συσκευή θα φτάσει και στη χώρα μας.

 

huawe-ascend-mate-7-in2mobile

Προχωρόντας στο Ascend Mate 7, η Huawei είναι εμφανές πως επιθυμεί να γίνει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και στη κατηγορία των Phablets. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1080p ενώ εντύπωση προκαλεί το πολύ μικρό πλαίσιο γύρω από αυτή. Ταυτόχρονα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που διαθέτει στο πίσω μέρος της κάτω από τη κάμερα αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μάλιστα η Huawei δηλώνει πως ο συγκεκριμένος αισθητήρας χρειάζεται μόνο μια σύντομη επαφή με το δάχτυλο του χρήστη για να αναγνωρίσει το αποτύπωμα ενώ μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και όταν το χέρι του χρήστη είναι βρεγμένος. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο κατασκευασμένος από την ίδια τη Huawei, Kirin 925 με οχτώ συνολικά πυρήνες σε διάταξη big.LITTLE. Οι τέσσερις από αυτούς είναι αρχιτεκτονικής ARM A-15 χρονισμένοι στο 1.8 GHz και οι υπόλοιποι τέσσερις αρχιτεκτονικής ARM A-7 χρονισμένοι στο 1.3 GHz. Η κάρτα γραφικών θα είναι η Mali T628 της ARM σε άγνωστη ταχύτητα και αριθμό πυρήνων, έχοντας πάντως σίγουρα την ισχύ να καλύψει τις απαιτήσεις της 1080p οθόνης. Η μνήμη RAM είναι 2 GB και στη περίπτωση του Ascend Mate 7, και θα υπάρχουν δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου στα 16 και 32 GB. Το Ascend Mate 7 με τη σειρά του είναι επίσης κατασκευασμένο από μέταλλο με την εταιρεία να αναφέρει πως έχει χρησιμοποιηθεί στο 95 % της επιφάνειας του, ενώ το βάρος του κειμένται στα λογικά για την κατηγορία πλαίσια των 185 γραμμαριών. Τέλος και στη περίπτωση του Ascend Mate 7 η κάμερα περιορίζεται στη χρήση ενός αισθητήρα των 13 Mpixels με τη μπροστινή να είναι και εδώ στα 5 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights