Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ολοκληρωμένες καινοτόμες συλλογές στην IFA 2014

Η LG παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ολοκληρωμένες καινοτόμες συλλογές στην IFA 2014

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της IFA 2014, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, η LG Electronics (LG) ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων που αποτυπώνει τον τρόπο που η LG μπορεί να ολοκληρώσει τη ζωή των καταναλωτών της. Με κυρίαρχο θέμα «Καινοτομία για μια καλύτερη Ζωή», η LG επιχειρεί να επεκτείνει την ηγετική θέση της ως μία εταιρεία που προσφέρει μια εκλεπτυσμένη, ‘έξυπνη’ εμπειρία χρήσης για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα και οικιακές συσκευές της, όπως η πρώτη εμπορική κυρτή τηλεόραση 4K OLED TV και το νέο G Watch Rπου διαθέτει λειτουργικό Android Wear.

«Αυτό που επιθυμούν πραγματικά οι καταναλωτές είναι να έχουν μια καλύτερη ζωή χωρίς να απαρνηθούν την τεχνολογία, που συχνά όμως κάνει την καθημερινότητα πιο περίπλοκη», ανέφερε ο Wayne Park, Executive Vice President και Global Sales & Marketing Officer της LG Electronics. «Όλοι επιθυμούν την τεχνολογία όχι μόνο στα σπίτια τους, αλλά και μαζί τους on the go, ωστόσο παρενέργεια αυτής της επιθυμίας είναι συχνά η πολυπλοκότητα. Η LG είναι έτοιμη να παρουσιάσει στους καταναλωτές τα πιο καινοτόμα προϊόντα που δημιουργήθηκαν με γνώμονα να κάνουν τη ζωή καλύτερη και πιο άνετη».

Το μέλλον της τηλεόρασης: LG 4OLED TV

LG_IFA_2014

Η εκπληκτική τηλεόραση OLED, η πρώτη εμπορική τηλεόραση παγκοσμίως που διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία εικόνας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη, εδραιώνουν την ηγετική θέση της LG στην αγορά της τεχνολογίας OLED. Στη φετινή IFA, οι τηλεοράσεις της LG  4K OLEDπροσφέρουν πλούσια χρώματα, απόλυτες αντιθέσεις και ανάλυση 4Κ -ή 33 εκατομμύρια υπο-pixel– για μία εντελώς νέα εμπειρία θέασης με μεγάλη ευκρίνεια, λεπτομερείς εικόνες και ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων. Η εργονομικά κυρτή οθόνη της 4K OLED TV προσφέρει ευρεία γωνία θέασης και τελικά μία απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

Άλλο ένα τεχνολογικό επίτευγμα αποτελεί η εύκαμπτη OLED TV 77 ιντσών που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την καμπυλότητα της οθόνης ανάλογα με τον αριθμό των θεατών ή το είδος του περιεχομένου που θέλουν να παρακολουθήσουν. Η προηγμένη τηλεόραση OLED διαθέτει επιπλέον αυτοματοποιημένη ρύθμιση ήχου και ποιότητας εικόνας ανάλογα με την επιλεγμένη καμπυλότητα. Η LG θα παρουσιάσει επίσης μία νέα κυρτή τηλεόραση OLED 55 ιντσών διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski. Τα αστραφτερά κρύσταλλα αναδεικνύουν περισσότερο τα λαμπερά, έντονα χρώματα που παράγουν τα αυτό-φωτιζόμενα pixels της τεχνολογίας OLED, με αποτέλεσμα η νέα προηγμένη τηλεόραση της να αποπνέει ασύγκριτη κομψότητα.

Καλύτερη ποιότητα εικόνας, ‘έξυπνες’ δυνατότητες

LG_IFA_2014_4K_OLED_TV_Line_up

Η LG θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη σειρά ULTRA HD τηλεοράσεων, με διαστάσεις οθόνης στα 49, 55, 65, 79, 84, 98 και 105 ίντσες. Χάρη στο LG IPS 4K panel, το οποίο παρέχει την ακριβέστερη αναπαραγωγή χρώματος και ευρεία γωνία προβολής, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απεικόνιση ή την απώλεια χρωμάτων. Η 105-ιντσών τηλεόραση CURVED ULTRA HD με αναλογία οθόνης Cinema Scope 21:9 διαθέτει εκπληκτική 5K ανάλυση (5120 x 2160), που συγκεντρώνει 30 τοις εκατό περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K. Η εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης θα προσφέρει στους θεατές μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με εξίσου εντυπωσιακό σύστημα ήχου 7.2 καναλιών και 150-watt.

Όλες οι τηλεοράσεις LG ULTRA HD παρέχουν ευρύ Ultra HD περιεχόμενο, ως αποτέλεσμα των διαφόρων συνεργασιών με παρόχους, όπως η Netflix, η Amazon και η Wuaki, καθώς και Ultra HD προγράμματα για τους ευρωπαίους καταναλωτές μέσω συνεργασιών με τα Filmbox Live, Maxdome, videociety και Okko. Η LG θα παρουσιάσει επιπλέον το πρώτο παγκοσμίως περιεχόμενο ανάλυσης UltraHD σε streaming αποκλειστικά στη νέα LG Hybrid Broadcas tBroadband TV (HbbTV) σε συνεργασία με τη ‘France Televisions’. Με το True 4K Engine της LG, το περιεχόμενο τυπικής ευκρίνειας (SD) και υψηλής ευκρίνειας (HD) μπορεί να αναβαθμιστεί ώστε να αποκτήσει ανάλυση παραπλήσια της 4K για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση θέασης.

Διαθέσιμη σε όλες τις OLED και ULTRA HD τηλεοράσεις, η πλατφόρμα webOS Smart+ της LG παρέχει μια απλή και απολαυστική εμπειρία του χρήστη με γρήγορη, εύκολη πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα LG webOS προσφέρει ευκολότερη αναζήτηση περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, των υπηρεσιών, των ζωντανών μεταδόσεων και του περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικές συσκευές. Με τη βοήθεια του καρτούν χαρακτήρα BeanBird, η πλατφόρμα webOS καθιστά εύκολη υπόθεση την εγκατάσταση και τη σύνδεση με την τηλεόραση. Φέτος, κατά τη διάρκεια της IFA, οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες BeanBird, οι οποίοι θα εμφανίζονται σε ένα μεγάλο video wall στο booth της LG.

Επιπλέον, στην IFA, η LG θα παρουσιάσει την πρώτη 8K τηλεόραση (7680 x 4320), μια συσκευή 98 ιντσών που διαθέτει δεκαέξι φορές την ανάλυση της Full HD TV και τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις 4K τηλεοράσεις.

Wearable συσκευές προηγμένης τεχνολογίας

LG-G-Watch-R_1-770x578

Μετά την παρουσίαση του LG G Watch, μία από τις πρώτες συσκευές της αγορά με λειτουργικό σύστημα Android Wear, η LG στοχεύει να ηγηθεί και στην κατηγορία των wearableσυσκευών συνδυάζοντας τον κλασσικό σχεδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία. Το νέο LG Watch R αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως wearableσυσκευή με κυκλική οθόνη P-OLED (Plastic OLED) που καταλαμβάνει το 100 τοις εκατό της επιφάνειάς του. Η νέα Android wearable συσκευή της LG μοιάζει με πραγματικό ρολόι και πλαισιώνεται από ένα δυνατό και ανθεκτικό ανοξείδωτο πλαίσιοπου διαθέτει μια γκάμα επιλογών εμφάνισης, προσβάσιμων στο χρήστη με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Το νέο KizON, η συσκευή της LG που φοριέται στο χέρι και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για παιδιά, αποδεικνύει τη δέσμευση της LG να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που είναι ταυτόχρονα και φιλικά σε όλη την οικογένεια. Ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας, το KizONπροσφέρει ασφαλείς πληροφορίες για τη θέση των παιδιών σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει στους γονείς να μπορούν να εντοπίζουν τα παιδιά τους άμεσα μέσω του smartphoneή του tabletτους, ώστε να μην ανησυχούν.

Η ολοκληρωμένη σειρά της οικογένειας LG G3

 LG-G3

H ολοκληρωμένη σειρά G3 της LG θα παρουσιαστεί στην IFA 2014 με τα G3 Beat, G Vista και G3 Stylus τα οποία θα συνοδεύουν το διεθνούς φήμης G3. Με συνέπεια στη δέσμευση της LG για μια ομοιόμορφη εμπειρία χρήσης προς όλους τους καταναλωτές, τα νέα smartphones διαθέτουν τη σχεδιαστική γραμμή και την premium εμπειρία χρήσης (UX) του LG G3, όπως επίσης και τα βασικά χαρακτηριστικά του, διαμορφωμένα ειδικά για το χαρακτήρα και το ύφος του κάθε μοντέλου, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε ακόμα πιο προσιτή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

 

Το G3 Beat (G3s για την Ευρώπη και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών- CIS) προσφέρει μια premium εμπειρία χρήσης (UX) και ταχύτατη τεχνολογία  Laser Auto Focus σε ένα πιο συμπαγές πακέτο, σχεδιασμένο γύρω από  ένα λεπτό πλαίσιο οθόνης  5 ιντσών. Το μοντέλο G Vista διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών για μεγαλύτερη on-the-go ψυχαγωγία και χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του G3, ενώ το G3 Stylus διαθέτει ευρύχωρη IPS οθόνη 5.5 ιντσών και γραφίδα RubberdiumTM για αυτούς αναζητούν hands-on γραφή, κράτημα σημειώσεων και εμπειρίες σχεδιασμού (ζωγραφική).

 

Οι επισκέπτες της IFA 2014 μπορούν να δουν όλα τα νέα προϊόντα της LG στην αίθουσα 11.2 του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights