Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Γραφίδες για το Galaxy Note 4 σε συνεργασία με τη Mont blanc

Samsung: Γραφίδες για το Galaxy Note 4 σε συνεργασία με τη Mont blanc

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη παρουσίαση του Galaxy Note 4 και του Galaxy Note Edge, η Samsung ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με τη γνωστή εταιρεία κατασκευής ειδών γραφής Mont Blanc για τη δημιουργία δύο γραφίδων ειδικά σχεδιασμένων για τα κινητά της σειράς Galaxy Note.

Η Samsung προφανως αναγνωρίζει πως η ενσωματωμένη γραφίδα των κινητών της σειράς Galaxy Note ενώ λειτουργεί άριστα σε συνδυασμό με την οθόνη της συσκευής, δεν προσφέρει όπως είναι φυσιολογικό την “αίσθηση” στο χέρι μιας κανονικής πένας.

samsung-mont-blanc

Για αυτό το λόγο η εταιρεία παρουσίασε τα Mont Blanc “Pix” και Mont Blanc “e-StarWalker” σχεδιασμένα να θυμίζουν σε εμφάνιση και αίσθηση στο χέρι μια κανονική πένα. Οι δύο νέες γραφίδες θα γίνουν διαθέσιμες ταυτόχρονα με το Galaxy Note 4, ενώ λόγω της χρήσης του ίδιου Touch layer της Wacom και στις προηγούμενες συσκευές της σειράς Galaxy Note, οι γραφίδες θα είναι συμβατές και με τις παλαιότερες συσκευές της σειράς.

Είναι ενδιαφέρον πάντως το ότι η Samsung θεωρεί πως υπάρχει αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται να γράφει τόσο συχνά στην οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου ώστε να θεωρήσει χρήσιμη την ύπαρξη των δύο γραφίδων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights