Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Bluetooth Mini Beam Projector
LG_Bluetooth_Mini_Beam_Projector_2

LG: Bluetooth Mini Beam Projector

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θα ξεκινήσει τη διάθεση του νέου ευέλικτου προβολέα Bluetooth Mini Beam (μοντέλο PW700) στις ευρωπαϊκές αγορές από αυτό τον Σεπτέμβρη. Η νέα φορητή συσκευή ψυχαγωγίας έχει τη δυνατότητα να προβάλλει με μεγάλη ευκρίνεια ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, ενώ χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth, το PW700 μπορεί να αναπαράγει υψηλής ποιότητας ήχο μέσω streaming με οποιοδήποτε συμβατό ηχητικό σύστημα, ακόμα και με ακουστικά ή συστήματα ήχου home theater.

Ο μικρός σε μέγεθος προβολέας έχει εντυπωσιακές διαστάσεις μόλις 172 Χ 117 χιλιοστά και βάρος μικρότερο από 580 γραμμάρια, λιγότερο δηλαδή κι απ’ ότι ένα μικρό μπουκάλι νερού. Με φωτεινότητα 700 ANSI-Lumens, λόγο αντίθεσης 100,000:1 και ανάλυση εικόνας 1280 x 800 pixels, το  PW700 μπορεί να μετατρέψει τον τοίχο ενός δωματίου, το ταβάνι, την πόρτα του γκαράζ ή τον πλαϊνό τοίχο ενός κτιρίου σε μία μίνι-κινηματογραφική προβολή. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με WiDi, Miracast και HDMI, ώστε να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικές συσκευές, όπως laptop, smartphone και πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών εύκολα και άνετα.

LG_Bluetooth_Mini_Beam_Projector

«Το νέο LG Bluetooth Mini Beam είναι ένα μικρό προσωπικό σινεμά που μπορεί κάποιος να κουβαλά μαζί του όπου κι αν πηγαίνει», εξήγησε ο In-kyu Lee, Senior Vice President και Επικεφαλής TV Division της LG Home Entertainment Company. «Είτε παρακολουθείς μια ταινία στο σπίτι, είτε ένα video στο smartphone σου όταν βρίσκεσαι έξω, το LG Bluetooth Mini Beam μπορεί να προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και ευέλικτη εμπειρία θέασης».

Tο LG PW700 θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές από αυτό τον Σεπτέμβριο, ενώ από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η διάθεσή του σε χώρες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Το LG Bluetooth Mini Beam θα παρουσιαστεί στην IFA 2014, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο της LG στην αίθουσα 11.2 του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin.

Κύρια χαρακτηριστικά LGPW700 BluetoothMiniBeam:

  • Φωτεινότητα: 700 ANSI
  • Πηγή Φωτός: LED
  • Ανάλυση: WXGA (1280 x 800)
  • Μέγεθος εικόνας: 25-100 ίντσες
  • Αναλογία αντίθεσης: 100,000:1
  • Ήχος: 1Wx 2 Stereo
  • Μέγεθος: 172 x 117 x 40 mm
  • Βάρος: 580g

●      Screen Share: Ναι

●      Bluetooth: Version 3.0

  • Υποστήριξη USB: HD Divx, Office Viewer

●      Auto Keystone: Ναι

  • Θύρες: 1 USB, 1 HDMI (MHL), 1 RGB, 1 Headphones, 1 Component (thru RGB), 1 AV

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights