Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Ετοιμάζει το δικό της SmartWatch
huawei_dual_boot_featured-770x256

Huawei: Ετοιμάζει το δικό της SmartWatch

απο Kostas Gliatiotis

Ο κύριος Richard Yu, Διευθύνων σύμβουλος της Huawei, δήλωσε κατα τη διάρκεια συνέντευξης του στην IFA πως η εταιρεία του ετοιμάζει τη δική της πρόταση στην αγορά των Smartwatches με Android Wear.

Μετά τις Samsung, LG και Sony, η Huawei ετοιμάζει το δικό της Smartwatch που σύμφωνα με τον κύριο Richard Yu θα είναι ταυτόχρονα “πρωτοποριακό και όμορφο”. Συγκεκριμένα ανέφερε πως αυτό θα είναι “ομορφότερο από το Gear S της Samsung”, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν θα δέχεται κάρτα SIM ώστε να λειτουργεί αυτόνομα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σε καμία πρόταση που να βασίζεται στο Android Wear της Google.

Με τη πορεία της Huawei να είναι συνεχώς ανοδική, φαίνεται πως ο Richard Yu ξέρει πως ακριβώς να εκμεταλλεύεται αυτή τη τάση και να αποκαλύπτει κάθε φορά ακριβώς όσα χρειάζεται ώστε να διατηρεί το ενδιαφέρον του κόσμου ενεργό για την εταιρεία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights