Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Νέες συσκευές Lumia και αναβάθμιση των Windows Phone 8.1
Lumia 830 - Photo 2

Microsoft: Νέες συσκευές Lumia και αναβάθμιση των Windows Phone 8.1

απο iGlobal

Η Microsoft ανακοίνωσε τις συσκευές Lumia 830, Lumia 735 και Lumia 730, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, εισάγοντας την κορυφαία τεχνολογία απεικόνισης της αγοράςσε πιο προσιτά οικονομικά επίπεδα. Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε δύο νέα αξεσουάρ τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τη συσκευή τους με καινοτόμους τρόπους αλλά και την αναβάθμιση Lumia Denim, που φέρνει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στις υπάρχουσες συσκευές Lumia.

  • Με τη λεπτή του σχεδίαση, το Lumia 830 είναι μια προσιτή οικονομικά ναυαρχίδα που προσφέρει high-end καινοτομίες όπως αυτές της οπτικής σταθεροποίησης εικόνας αλλά και της Pure View απεικόνισης σε μεγαλύτερο κοινό.
  • Τα Lumia 730 και Lumia 735 με την ευρείας γωνίας κάμερα στο μπροστινό τους μέρος, την ελκυστική τιμή και το λεπτό, ενιαίο προφίλ είναι ιδανικά για κλήσεις Skype και selfies.
  • Τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα Lumia βελτιώνονται ακόμα περισσότερο με την αναβάθμιση Lumia Denim, η οποία συνδυάζει τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Phone 8.1 Update 1 με αποκλειστικές βελτιώσεις όπως η Lumia Camera, η οποία φέρνει υψηλότατης ποιότητας εικόνες σε εξαιρετικές ταχύτητες.

Ο Chris Weber, corporate vice president τουτμήματος Mobile Devices Sales στη Microsoft, ανέφερεσχετικά:

«Σκοπός της στρατηγικής μας είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες να κάνουν περισσότερα προσφέροντας προϊόντα εκπληκτικής ποιότητας που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και τη συνδυάζουν με τα καλύτερα ψηφιακά προϊόντα της Microsoft. Τα Lumia 830, Lumia 735 και Lumia 730 προσφέρουν δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft όπως το Skype, το Microsoft Office και το One Driveκαι εκπληκτικές καινοτομίες Lumia στους τομείς της σχεδίασης και της απεικόνισης φωτογραφιών φέρνοντας στους ανθρώπους εμπειρίες που εκτιμούν σε προσιτές τιμές».

 

Lumia 830: Η προσιτή οικονομικά ναυαρχίδα

Lumia 830 - Photo 1

 

Το Lumia 830 με το μέγεθος τσέπης και τη φιλική τιμή ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία της σειράς Lumia και της Microsoft:

  • Το Lumia 830 αιχμαλωτίζει φωτογραφίες και videoυψηλής ποιότητας, διαθέτοντας μια Pure View κάμερα 10 megapixel με οπτικά ZEISS, τεχνολογία Rich Recording και το πιο λεπτό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας που υπάρχει σε συσκευές Lumia.
  • Προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες της Microsoft αφού παρουσιάζεται με το Microsoft Office προεγκατεστημένο, την τελευταία version του Windows Phone 8.1 με την αναβάθμιση Lumia Denim αλλά και το One Driveμε 15GB ελεύθερου χώρου, επιτρέποντας στους χρήστες να συγχρονίσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο εύκολα και με ασφαλή τρόπο.
  • Διαθέτει καινοτομίες Lumia που βρίσκονται στις ναυαρχίδες της σειράς, όπως η ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση, σε ένα λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό από αλουμίνιο και polycarbonate.

 

To Lumia 830 θα ξεκινήσει να διατίθεται παγκόσμια από αυτό το μήνα με τιμή που θα αγγίζει περίπου τα 330€ προ φόρων και επιδοτήσεων.

 

Lumia 730 και Lumia 735: Ιδανικά για Skypeκαι selfies

Lumia 735 - Photo 1

Τα Lumia 730 και 735 με την ευρείας γωνίας κάμερα στο μπροστινό μέρος, το λεπτό σχεδιασμό και το μέγεθος τσέπης επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν και να μοιράζονται περισσότερο περιεχόμενο:

  • Η ευρείας γωνίας μπροστινή κάμερα των 5 megapixel είναι εξαιρετική για βιντεοκλήσεις μέσω Skype, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μοιράζονται ακόμα περισσότερο περιεχόμενο αλλά και να φέρνουν σε μια κλήση περισσότερα άτομα από την οικογένεια ή τους φίλους τους.
  • Με την υπηρεσία Skype Worldwide Unlimited, η οποία διατίθεται δωρεάν για 3 μήνες, οι διεθνείς κλήσεις προς κινητά και σταθερά κατευθείαν από τα Lumia 730 και Lumia 735 γίνονται ακόμα πιο εύκολες.
  • Επιπλέον, οι χρήστες έχουν ακόμα περισσότερούς τρόπους να μοιράζονται τις ιστορίες του, από όπου κι αν βρίσκονται, αφού μπορούν, με ένα άγγιγμα μόνο, να έχουν πρόσβαση σε βιντεοκλήσεις μέσω Skype κατά τα διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης.

Τα Lumia 730 και Lumia 735 θα ξεκινήσουν επίσης να διατίθενται παγκόσμια από αυτό το μήνα. Οι συσκευές διαθέτουν μπαταρία 2220 mAh, 8 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης καθώς και 15 GB ελεύθερου χώρου αποθήκευσης στο OneDrive. To Lumia 730 3G Dual SIM θα κοστίζει 199€ προ φόρων και επιδοτήσεων ενώ το Lumia 735 LTE/4G με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης θα κοστίζει 219€ προ φόρων και επιδοτήσεων.

 

Νέα αξεσουάρ που συμπληρώνουν τα Lumia smartphones

To Microsoft Devices Group ανακοίνωσε επίσης δυο νέες προσθήκες στην καινοτόμα σειρά αξεσουάρ για συσκευές Lumia:

  • Η δεύτερη γενιά του έξυπνου Wireless Charging Plate DT-903 για ασύρματη φόρτιση κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο βολική, προειδοποιώντας τους χρήστες όταν χρειάζεται να φορτίσουν τη συσκευή τους ενώ παράλληλα τους ειδοποιεί όταν λαμβάνουν ειδοποιήσεις με μια διακριτική λάμψη.
  • Το Microsoft ScreenSharing for Lumia Phones HD-10 επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταφέρουν οποιοδήποτε περιεχόμενο από τη συσκευή τους σε μια HDMI-enabledο θόνη, εύκολα και χωρίς περιορισμούς στο περιεχόμενο. Οι αγαπημένες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια ζωντανεύουν ξανά ενώ είναι ιδανικό και για κοινή χρήση παρουσιάσεων στο χώρο εργασίας.

 

Η σειρά Lumia γίνεται ακόμα καλύτερη με την αναβάθμιση Lumia Denim

Η αναβάθμιση Lumia Denim συνδυάζει το τελευταίο update του λειτουργικού Windows Phone 8.1 με αποκλειστικές εμπειρίες για τις συσκευές Lumia. Το Lumia Denim επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Microsoft στον τομέα της τεχνολογίας απεικόνισης εισάγοντας μοναδικές καινοτομίες στην Lumia Camera οι οποίες κάνουν την κάμερα ακόμα πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η Lumia Camera, η οποία έρχεται σαν μέρος της αναβάθμισης Lumia Denim για τα Lumia 930, Lumia Iconκαι Lumia 1520 προσφέρει:

  • Ταχύτητα: Mε τη Lumia Camera και τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες εκκίνησης και λήψης οι χρήστες δε χάνουν ούτε μια στιγμή, αιχμαλωτίζοντας πλήθος λήψεων με διαφορά milliseconds ανάμεσά τους.
  • Υψηλή Ευκρίνεια: Χρησιμοποιώντας το Moment Capture, με ένα παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού της κάμερας κατά τη διάρκεια χρήσης της εφαρμογής ενεργοποιείται η διαδικασία εγγραφής βίντεο ποιότητας 4Κ με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα καρέ είναι υψηλής ποιότητας στα 8,3 megapixel, επιτρέποντας σε κάθε ένα να μπορεί να επιλεχθεί και να αποθηκευθεί σαν εικόνα.
  • Διαίσθηση: Αιχμαλωτίστε την καλύτερη λήψη με το Rich Capture, το οποίο απλοποιεί τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών με το αυτόματο HDR και το Dynamic Flash. Με το Rich Capture, οι χρήστες αποφεύγουν τις δυσκολίες της προσαρμογής των ρυθμίσεων της κάμερας αφού μπορούν να τραβήξουν πρώτα τη φωτογραφία και να επεξεργαστούν την τέλεια λήψη αργότερα.
  • Ποιότητα: Με τη νέα γενιά αλγόριθμων απεικόνισης οι χρήστες τραβούν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Η Lumia Camera θα κυκλοφορήσει σαν update μαζί με την αναβάθμιση Lumia Denim για τα Lumia 930, Lumia Iconκαι Lumia 1520 και σαν over the air update για το Lumia 830 κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2014. Η αναβάθμιση Lumia Denim θα κυκλοφορήσει σαν over the air update για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Lumia που λειτουργούν με Windows Phone 8 κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2014 αφού πρώτα περάσει από ελέγχους και λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις των υπόλοιπων εταίρων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights