Αρχικη APPS / GAMES Assassin’s Creed: Pirates – Κατεβάστε το δωρεάν για Android και iOS
Assassin's Creed: Pirates

Assassin’s Creed: Pirates – Κατεβάστε το δωρεάν για Android και iOS

απο alpha

To Assassin’s Creed: Pirates, ένα παιχνίδι με πολύ όμορφα γραφικά, μετά από κάποιες διακυμάνσεις στην τιμή, είναι πλέον δωρεάν, τόσο για συσκευές με λειτουργικό Android, όσο και με iOS. Ταυτόχρονα η Ubisoft πρόσθεσε νέο περιεχόμενο και αποστολές. Στο παιχνίδι θα αναλάβετε τον ρόλο του πειρατή Alonzo Batilla και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε μάχες με το πλοίο σας και να μαζέψετε όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε ώστε να εξοπλιστείτε καλύτερα και να προχωρήσετε.

Το gameplay είναι σχετικά απλό, θα ανακαλύψετε διάφορες περιοχές στην Καραϊβική στις οποίες θα περιηγηθείτε μέσα από έναν χάρτη και στις οποίες θα αντιμετωπίσετε πολεμικά και εμπορικά πλοία. Θα πρέπει να πετύχετε και να βυθίσετε τους αντιπάλους σας και ταυτόχρονα να αποφύγετε τις δικές τους βολές. Κερδίζοντας τις μάχες θα αυξήσετε τις ικανότητες σας και τα χρήματα που έχετε συγκεντρώσει. Μπορείτε έτσι να βελτιώσετε τα όπλα και το πλοίο σας, ή να αγοράσετε ένα νέο, καλύτερο. Όσο θα αυξάνεται η εμπειρία του χαρακτήρα σας, θα μπορείτε να παίρνετε νέο πλήρωμα που θα σας δίνει νέες ικανότητες. Για παράδειγμα μπορεί να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να γεμίσουν πάλι τα κανόνια του πλοίου. Παράλληλα, υπάρχουν άλλες δραστηριότητες, όπως αγώνες με χρονικούς περιορισμούς, αποστολές που μπορείτε να αναλάβετε και πολλά άλλα.

Συγκεντρώνοντας ικανότητες και χρήματα θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην εξερεύνηση. Στην πρόσφαστη ανανέωση, εκτός από την αλλαγή στην τιμή, έγινε η προσθήκη του “Cold Blood” ενός νέου κεφαλαίου, στο οποίο θα περιηγηθείτε στις παγωμένες θάλασσες τις Αρκτικής. Γενικά το Assassin’s Creed: Pirates είναι ένα ενδιαφέρον και απλό -τουλάχιστον στην αρχή- παιχνίδι, με πολύ όμορφα γραφικά που θα σας κρατήσει απασχολημένους.

Kατεβάστε το από το Play Store για συσκεύες με Android και από το iTunes για συσκευές με iOS.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights