Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Προσθέτει counter κάτω από κάθε video.

Facebook: Προσθέτει counter κάτω από κάθε video.

απο alpha

Το Facebook δεν κρύβει πως προτιμά ο κόσμος να χρησιμοποιεί τις δικές του υπηρεσίες από το να συνδυάζει αυτές τις Google με τη χρήση του κοινωνικού δικτύου. Έτσι λοιπόν αρχικά ανακοίνωσε πως τα βίντεο που ανεβαίνουν απευθυείας σε αυτό πλέον έχουν περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές κάθε μέρα, καθώς και ότι σύντομα κάθε ένα βίντεο από αυτά θα εμφανίζει από κάτω ένα “μετρητή” με το πόσες φορές έχει προβληθεί.

Το update για την εφαρμογή των iOS, Android και Windows Phone συσκευών θα διατεθεί σύντομα ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει να λειτουργεί η νέα δυνατότητα και στην desktop έκδοση του Facebook. Φυσικά, ο αριθμός προβολών που ανακοίνωσε το Facebook αλλά και η λειτουργία της νέας υπηρεσίας, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην “αυτόματη αναπαραγωγή” των αρχείων που έχει εδώ και αρκετό καιρό ενεργοποιήσει το κοινωνικό δίκτυο. Μάλιστα η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ξεκινά αυτόματα την αναπαραγωγή ενός βίντεο μόλις ο χρήστης “περάσει” πάνω από αυτό και είναι σχεδόν βέβαιο πως το Facebook στηρίζει τους ισχυρισμούς του για τον αριθμό προβολών και σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights