Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG Smart Keyboard: Με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και layout

LG Smart Keyboard: Με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και layout

απο Kostas Gliatiotis

Αποτελώντας την εξέλιξη των smartphones, το νέο LG G3 διαθέτει τις πιο ολοκληρωμένες και προηγμένες λειτουργίες που έχει αναπτύξει ως τώρα η LG. Προκειμένου να βελτιώσει περισσότερο το συνολικό UX, η LG ανέπτυξε ακόμα ένα νέο χαρακτηριστικό, τη λειτουργία Smart Keyboard, επαναπροσδιορίζοντας τη συνολική εμπειρία της πληκτρολόγησης και προσδίδοντάς της ένα νέο επίπεδο καινοτομίας.

Το Smart Keyboard έχει ήδη αναγνωριστεί από τον τεχνολογικό κόσμο παγκοσμίως ως μια εξαιρετική καινοτομία στον τρόπο πληκτρολόγησης. Η προηγμένη τεχνολογία της νέας λειτουργίας προσαρμόζεται και αναλύει τον τρόπο γραφής του εκάστοτε χρήστη, επιτρέποντας τελικά πιο γρήγορη πληκτρολόγηση με ακόμα λιγότερα λάθη. Το Smart Κeyboard «εκπαιδεύεται» με τη χρήση και καταλήγει να προβλέπει λέξεις που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης βάσει των προηγούμενων μηνυμάτων του. Επιπλέον, με στόχο τη μέγιστη ευκολία, το Smart Keyboard επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους του και του layout των πλήκτρων του, ώστε να προσαρμόζεται ακόμα καλύτερα στο μέγεθος των χεριών αλλά και στην ακριβή θέση των δαχτύλων του κάθε χρήστη.

LG G3 - Smart Keyboard feature_photo 1

Η πρόσφατη αναβάθμιση της νέας λειτουργίας προσφέρει πλέον μια νέα σειρά υπηρεσιών και χαρακτηριστικών για ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και απόλαυση στην πληκτρολόγηση. Το Smart Keyboard προτείνει τα κατάλληλα εικονίδια ανάλογα με τη λέξη με το Emoji Suggestion, τις κατάλληλες λέξεις ανάλογα με το ύφος που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης με το Applicationbased Text Tone Suggestion και προτείνει την επόμενη λέξη με το Next Word Suggestion, βάσει ανάλυσης των συμφραζομένων. Τέλος, ανιχνεύει και αλλάζει αυτόματα τις λέξεις στη σωστή γλώσσα χωρίς να χρειάζεται να την αλλάξει ο χρήστης χειροκίνητα με το Bilingual Word Suggestion, ενώ χάρη στο Realtime Path Input ο χρήστης μπορεί να εισάγει κείμενο με μία συνεχόμενη και ρευστή κίνηση του δαχτύλου πάνω στο πληκτρολόγιο, καθώς το Smart Keyboard εμφανίζει τις προτεινόμενες λέξεις σε πραγματικό χρόνο, μέχρι να εντοπίσει ο χρήστης την κατάλληλη.

Για μια λεπτομερή περιήγηση στο updated Smart Keyboard της LG, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=3uMMw6OHknk&feature=youtu.be

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights