Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Διαθέσιμη στο Play Store η Lock Screen του Sense 6
htc-sense-6-lock-screen-in2mobile-featured-image

HTC: Διαθέσιμη στο Play Store η Lock Screen του Sense 6

απο alpha

Η HTC τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει να διαθέτει πολλές από τις εφαρμογές που προεγκαθιστά στις συσκευές της μέσω του Play Store της Google. Η τελευταία προσθήκη σε αυτές είναι η “οθόνη κλειδώματος” του Sense 6, του νεότερου γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας.

Όμως, όπως και οι υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρείας πριν από αυτή, είναι και πάλι διαθέσιμη μόνο για συσκευές της HTC και όχι για οποιαδήποτε Android συσκευή ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Ο λόγος που η HTC διαθέτει τις εφαρμογές αυτές μέσω του Play Stote φαίνεται να είναι τελικά η πρόθεση της εταιρείας να τις αναβαθμίζει χωρίς να χρειάζεται να βγάλει ολόκληρη αναβάθμιση λογισμικού για κάθε συσκευή της.

Η συγκεκριμένη λογική είναι σίγουρα σωστή και “βολική” για την HTC, δεν ξέρουμε όμως αν στο μέλλον θα επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών νεότερης έκδοσης σε παλαιότερες συσκευές, όταν πλέον αυτές έχουν “μείνει πίσω” στην έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος Sense της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights