Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: “Υποβιβάζει” τις δυνατότητες των νέων iPhone
samsung-mocking-the-new-iphones-in2mobile-featured-image

Samsung: “Υποβιβάζει” τις δυνατότητες των νέων iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Με τη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Samsung και της Apple να μην έχει ακόμα τελειώσει, η Samsung για μια ακόμα φορά δημιούργησε ένα “σετ” από διαφημιστικά σποτ που τονίζουν τα χαρακτηριστικά των δικών της συσκευών και συγκεκριμένα του Galaxy Note 4 ενώ ταυτόχρονα “υποβιβάζουν” (πολλές φορές δικαίως) αυτά των δύο νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Στο συγκεκριμένο σετ από βίντεο λοιπόν, η Samsung επιλέγει να εστιάσει σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ελλείψεις των νέων δύο iPhone όπως η απουσία της “γρήγορης φόρτισης” που υπάρχει στο Galaxy Note 4. Φυσικά δεν παραλείπει να αναφέρει πως αυτό διαθέτει και το S-Pen, χαρακτηριστικό που απουσίαζει από το iPhone 6 Plus παρά τη μεγάλη του οθόνη που το τοποθετεί στη κατηγορία των Phablets, όσο και αν η Apple αποφεύγει να χαρακτηρίσει τη συσκευή της σαν μια από αυτές.

Τέλος η Samsung επιλέγει να αφιερώσει ένα ολόκληρο βίντεο στο πως η Apple θεωρεί λανθασμένα πως η μεγαλύτερη οθόνη των νέων δύο iPhone είναι καινούριο χαρακτηριστικό. Ακολουθεί το συγκεκριμένο βίντεο, και επιλέγοντας να το προβάλεται μέσω του Youtube μπορείτε να δείτε και το σύνολο των νέων spot της Samsung.

https://www.youtube.com/watch?v=yUnlnopG_Xs&index=2&list=PLMKk4lSYoM-yi1RcmxhgbkFxIAa577K4A

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights