Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Skype: Sharing της τοποθεσίας του χρήστη σε Windows Phone συσκευές.
windows-phone-skype-location-service-in2mobile-featured-image

Skype: Sharing της τοποθεσίας του χρήστη σε Windows Phone συσκευές.

απο Kostas Gliatiotis

Μια αναβάθμιση της εφαρμογής του Skype για Windows Phone συσκευές, προσθέτει μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα για τους περισσότερους χρήστες, αυτή της ενημέρωσης για τη τοποθεσία τους στο συνομιλητή τους.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα σύμφωνα με τη Microsoft κάνει πιο εύκολη τη “συνεννόηση” μεταξύ χρηστών του Skype ώστε να μπορούν μέσω αυτού να συναντηθούν σε κάποιο σημείο.

Ταυτόχρονα η νέα έκδοση προσφέρει τη δυνατότητα απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων για κάθε επαφή ξεχωριστά, δίνοντας στο χρήστη την επιλογή να μην “χτυπάει” το κινητό του από συγκεκριμένες επαφές του Skype που δεν θέλει να τον “ενοχλούν”.

Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση γίνεται αυτόματα για όσους χρήστες έχουν επιλέξει την αντίστοιχη επιλογή στο Store της Microsoft (όπως έγινε και στη περίπτωση του δικού μας Lumia 930) ενώ οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να την εγκαταστήσουν χειροκίνητα.

Σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρα θετικό γεγονός η προσπάθεια της Microsoft να προσθέτει καινούρια χαρακτηριστικά και λειτουργίες όχι μόνο στα ίδια τα Windows Phone 8.1 αλλά και στις ξεχωριστές από αυτά εφαρμογές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights