Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Καταργεί την ονομασία Windows Phone
microsoft-in2mobile-featured-image-770x283

Microsoft: Καταργεί την ονομασία Windows Phone

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσίαση μιας άγνωστης συσκευής με την ονομασία GoFone είναι η πρώτη ένδειξη του ότι η Microsoft ετοιμάζεται σύντομα να αλλάξει την ονομασία του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές από Windows Phone σε απλά… Windows.

Η επίσημη σελίδα της συγκεκριμένης συσκευής, παρουσίαζει το GoFone στο πίσω μέρος του οποίου φαίνεται το λογότυπο των Windows και η αναφορά στην ονομασία τους ακριβώς από κάτω. Ταυτόχρονα, κάτω από την οθόνη της φαίνεται να έχει αντικατασταθεί και το πλήκτρο με το εικονίδιο των Windows με ένα απλό στρογγυλό πλήκτρο χωρίς όμως ακόμα να είναι γνωστό αν η συγκεκριμένη επιλογή ανήκει στον κατασκευαστή ή στην ίδια τη Microsoft.

Με τους μεγάλους κατασκευαστές όπως η Samsung και η Sony να μη δείχνουν το ενδιαφέρον που θα ήθελε η Microsoft στο λειτουργικό της σύστημα, φαίνεται πως αυτή αναζητά μικρούς “ανεξάρτητους” κατασκευαστές για να συνεργαστεί, ενώ ταυτόχρονα είναι πλέον δεδομένο πως καταργεί και την ονομασία της Nokia από τις Lumia συσκευές της.

Η Microsoft σχεδιάζει εδώ και αρκετό καιρό την εννοποίηση των λειτουργικών της συστημάτων για υπολογιστές και φορητές συσκευές. Μπορεί τεχνικά η εννοποίηση αυτή να μην είναι ακόμα εφικτή, φαίνεται όμως πως η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την εννοποίηση τους εμπορικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights