Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Grand Prime: Κινητό για Selfies και από τη Samsung.

Galaxy Grand Prime: Κινητό για Selfies και από τη Samsung.

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Κορεάτικη εταιρεία δεν μπορεί να αντισταθεί στη τάση της αγοράς που θέλει τους περισσότερους κατασκευαστές να παρουσίαζουν οικονομικες συνήθως προτάσεις σχεδιασμένες κυρίως για τη λήψη Selfies φωτογραφιών. Το Galaxy Grand Prime σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι η πρώτη συσκευή της Samsung σχεδιασμένη για τη λήψη Selfies.

Μια από τις φωτογραφίες του Galaxy Grand Prime δείχνει τις επιλογές για τη χρήση της μπροστινής κάμερας και εκεί φαίνεται πως η μέγιστη δυνατή ανάλυση είναι τα 5 Mpixels. Με αυτή την ανάλυση στη μπροστινή κάμερα είναι σχεδόν βέβαιο πως η Samsung σχεδιάζει τη συσκευή με βασικό σκοπό τη λήψη Selfies.

galaxy-grand-prime-in2mobile

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Galaxy Grand Prime θα χρησιμοποιεί τον SnapDragon 400 της Qualcomm ενώ θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση μόλις 960 x 540 pixels κάνοντας ξεκάθαρο πως πρόκειται για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει μια κάμερα των 8 Mpixels και ο αποθηκευτικός χώρος θα περιορίζεται στα 8 GB.

Το Galaxy Grand Prime αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα με τη κυκλοφορία του να ξεκινά αμέσως μετά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights