Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Η καλύτερη οθόνη σε κινητό τηλέφωνο.

Galaxy Note 4: Η καλύτερη οθόνη σε κινητό τηλέφωνο.

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με το DisplayMate που εξειδικέυεται στη δοκιμή και ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών κάθε είδους οθόνης, το Galaxy Note 4 της Samsung διαθέτει τη καλύτερη συνολικά οθόνη κινητού τηλεφώνου που έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Μέσα από συγκεκριμένες δοκιμές, το DisplayMate θεωρεί πως η οθόνη του Galaxy Note 4 διαθέτει κυρίως σωστή χρωματική απεικόνιση, ένα χαρακτηριστικό που δύσκολα θα περίμενε κανείς ότι θα έχει μια SUPER AMOLED Οθόνη μέχρι πριν λίγο καιρό. Στη “βασική” της ρύθμιση, η οθόνη του Galaxy Note 4 έχει τη καλύτερη απόδοση με βάση το πρώτυπο sRGB/Rec.709 ενώ κατά τη προβολή αρχείων εικόνας και βίντεο, το χρωματικό της εύρος αυξάνεται κατά 17% για να υποστηρίξει το πρώτυπο Adobe RGB.

Εντύπωση προκαλεί και η μικρή μείωση της φωτεινότητας της που φτάνει το μόλις 19% υπό γωνία, με ελάχιστη χρωματική αλλοίωση, χαρακτηριστικό που έτσι και αλλιώς διαθέτουν εδώ και αρκετά χρόνια οι SUPER AMOLED οθόνες.

Τέλος το εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δοκιμής είναι πως η QHD ανάλυσης οθόνη του Galaxy Note 4 με την διαγώνιο των 5.7 ιντσών έχει κατα 40% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τις 1080p LCD οθόνες των HTC One M8 και Xperia Z2 της Sony.

Φαίνεται λοιπόν πως η Samsung δεν περιορίστηκε στην άυξηση της ανάλυσης της οθόνης του Galaxy Note 4 αλλά φρόντισε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο και την απόδοση της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights