Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Βάζει στην “αναμονή” το Android Silver
google-in2mobile-featured-image1

Google: Βάζει στην “αναμονή” το Android Silver

απο alpha

Η Google είχε πριν μερικούς μήνες παρουσιάσει το Poject Silver, μια προσπάθεια της εταιρείας ανάλογη του Android One, αλλά για την κατηγορία των High End Smartphones. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει μπει σε αναμονή προς το παρόν, αφού πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν έχει θετική ανταπόκριση ούτε στους ίδιους τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για αυτό.

Θεωρητικά, το Android Silver θα συνέχιζε και θα επέκτεινε περισσότερο τη προσπάθεια της εταιρείας να προσφέρει πολλές από τις καλύτερες συσκευές κάθε κατασκευαστή με Stock Android, όπως το Galaxy S4 Google Phone Edition και τις αντίστοιχες συσκευές από τη Sony και την HTC. Η συγκεκριμένη προσπάθεια φυσικά για να πετύχει και να αποδόσει χρειαζόταν τη σύμφωνη γνώμη και συμμετοχή των κατασκευαστών αλλά και αρκετή προσπάθεια από την ίδια τη Google που φαίνεται να είχε επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο συγκεκριμένο Project.

Μετά την αποχώρηση του Nikesh Arora, υπεύθυνου στη Google για το Android Silver και όχι μόνο, φαίνεται πως η εταιρεία αντιμετωπίζει δυσκολίες στη συνέχιση του. Ταυτόχρονα οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων φαίνεται να αντιδρούν όλο και περισσότερο στην υλοποίηση του, αφού ο κύριος Nikesh Arora ήταν εκτός των άλλων υπεύθυνος και για τη συνεργασία της Google με αυτούς για το συγκεκριμένο Project αλλά και γενικότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights