Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samung: Συγκρίνει το Galaxy Note 4 με το iPhone 6 plus σε νέο βίντεο.
galaxy-note-4-iphone-6-plus-comparison-by-samsung-in2mobile-featured-image

Samung: Συγκρίνει το Galaxy Note 4 με το iPhone 6 plus σε νέο βίντεο.

απο Kostas Gliatiotis

Με ένα βίντεο που παρουσιάζει μια σύντομη αναδρομή στην κυκλοφορία του πρώτου Galaxy Note το 2011 η Samsung επέλεξε αρκετά πιο “ήπια” από ότι σε άλλες της διαφημίσεις να συγκρίνει το νέο της Galaxy Note 4 με το πρόσφατα ανακοινωμένο iPhone 6 Plus που χωρίς να το παραδέχεται επίσημα η Apple, πιθανότατα ανήκει στη κατηγορία των Phablets που η Samsung δημιούργησε με το πρώτο Note.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η Samsung αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του στο να υπενθυμίσει πως ο τύπος και η αγορά είχε αρχικά υποδεχθεί το Galaxy Note το 2011 με επιφύλαξη για τη χρησιμότητα του και το αν πρόκειται να πετύχει στην αγορά. Στη συνέχεια σε μια μάλλον δικαιολογημένη κίνηση δείχνει μερικά από τα “καυστικά” σχόλια του ειδικού τύπου εκείνη την εποχή θέλοντας να “απολάυσει” το πως αυτά φαίνονται πλέον, που η επιτυχία της σειράς Galaxy Note είναι δεδομένη.

Στη συνέχεια φυσικά δεν παραλείπει να εκμεταλευτεί προς όφελος της τη παρουσίαση του iPhone 6 Plus από την Apple και το πως πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τη συσκευή της Apple με το Galaxy Note 2 της Samsung που έχει ήδη δύο χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια η συσκευή της Apple είναι συνολικά καλύτερη από το Galaxy Note 2 που έτσι και αλλιώς δεν θεωρείται πλέον “σύγχρονο” απλά η Samsung δεν αποφεύγει να συμμετέχει στη τάση των τελευταίων ημερών της σύγκρισης των νέων δύο iPhone με τις συσκευές που προσέφεραν τις ίδιες δυνατότητες αρκετά νωρίτερα.

Σε ότι έχει να κάνει με τη σύγκριση του Galaxy Note 4 με το iPhone 6 Plus η Samsung δεν αφιερώνει μεγάλο κομμάτι του βίντεο αφού δικαίως θεωρεί πως οι δύο συσκευές είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους (και το Galaxy Note 4 πιθανότατα αρκετά καλύτερο συνολικά)

https://www.youtube.com/watch?v=oxhSnNZH3Rk

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights