Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Shazam: Αναπαραγωγή μουσικής μέσω Google Play
shazam-google-play-stream-in2mobile-featured-image

Shazam: Αναπαραγωγή μουσικής μέσω Google Play

απο alpha

Το Shazam είναι εδώ και αρκετά πλέον χρόνια γνωστό για την ικανότητα του να αναζητά τραγούδια που ακούει εκείνη τη στιγμή ο χρήστης και να του παρουσιάζει τον καλλιτέχνη και τον τίτλο τους. Μέχρι και σήμερα αποτελεί τη πιο δημοφιλή εφαρμογή του είδους της ενώ εδώ και λίγο καιρό προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν το τραγούδι που αναζήτησαν, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Amazon. Πλέον η δυνατότητα αυτή υπάρχει και μέσω του Google Play, την αντίστοιχη υπηρεσία της Google.

Συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να “κατεβάσει” το τραγούδι στη συσκευή του μέσω του Google Play ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα να το ακούσει σε Live Streaming, και στις δύο περιπτώσεις αφού το αγοράσει πρώτα.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη ήδη στο Play Store της Google για Android συσκευές ενώ σύντομα θα διατεθεί και για iOS συσκευές της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights