Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Ετοιμάζει “οικονομική” έκδοση του Galaxy Alpha
sm-a500-in2mobile-featured-image

Samsung: Ετοιμάζει “οικονομική” έκδοση του Galaxy Alpha

απο Kostas Gliatiotis

Μια συσκευή με κωδικό μοντέλου SM-A500 έκανε την εμφάνιση της στην Κινέζικη υπηρεσία πιστοποιήσης TEENA, τα χαρακτηριστικά και το σχέδιο της οποίας δείχνουν πως η Samsung ετοιμάζει μια “οικονομικότερη” έκδοση του Galaxy Alpha (το οποίο σημειωτέον δεν έχει ακόμα διατεθεί στην αγορά).

Τα χαρακτηριστικά του SM-A500 δείχνουν πως ανήκει στη μεσαία κατηγορία τιμής, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας SnapDragon 400 επεξεργαστής της Qualcomm με τέσσερις ARM A-7 πυρήνες χρονισμένους στο μόλις 1.2 GHz που συνοδεύονται όμως από 2 GB μνήμης RAM< κάτι ασυνήθιστο μέχρι τώρα για συσκευή αυτής της κατηγορίας.

Η κάμερα του SM-A500 δεν έχει “ξεκαθαριστεί” ακόμα αν θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 ή 8 Mpixels ενώ οι διαστάσεις των 139.3 x 69.7 x 6.7 χιλιοστών δείχνουν πως η συσκευή θα είναι αρκετά λεπτή και επίσης ελαφρία με βάρος μόλις 126 γραμμαριών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε σχεδιάζει να παρουσιάσει το SM-A500 η Samsung αλλά και για το ποια θα είναι η εμπορική ονομασία αυτού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights