Αρχικη APPS / GAMES Plunder Pirates. Το νέο παιχνίδι της rovio

Plunder Pirates. Το νέο παιχνίδι της rovio

απο iGlobal

Το Plunder Pirates είναι ένα νέο παιχνίδι που ανέπτυξε η Midoki και έβγαλε η Rovio Stars (γνωστή από τα Angry birds). Πρόκειται για ένα freemium παιχνίδι και είναι ουσιαστικά μια μεταφορά (το θέτω ευγενικά) του Clash of clans.

plunder-pirates- in2mobile.gr

Το εγκατέστησα εχθές για να ασχολούμαι όσο περιμένω τα χρονοβόρα updates του Clash και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Είναι ένα καλοφτιαγμένο multiplayer παιχνίδι και ο σκοπός σου είναι να φτιάξεις την πειρατική σου βάση, να εκπαιδεύσεις τους πειρατές σου (οι οποίοι συχνάζουν σε κάποια ταβέρνα) να επιτεθείς σε άλλους παίχτες κλέβοντας τα υπάρχοντά τους και να αναβαθμίζεις τις εγκαταστάσεις σου.

plunder-pirates- in2mobile.gr

Τα γραφικά είναι υπέροχα και σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιείται για πρώτη φορά το metal API (3D γραφικά) της Apple και του iOS 8.

plunder-pirates- in2mobile.gr

Σίγουρα στις επόμενες αναβαθμίσεις του παιχνιδιού θα υπάρχει η δυνατότητα για clan wars (όπως και στο Clash of clans) και γενικότερα ότι έχουμε δει στην υπερπαραγωγή της Supercell.

 

plunder-pirates- in2mobile.gr

Προς το παρόν μπορούν να το χαρούν μόνο χρήστες που έχουν κάποια iOS συσκευή (iPhone, iPad, iPod) και στις αρχές του 2015 και οι χρήστες Android.

Το promo video του Plunder Pirates:

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights