Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A5: Η Mid Range έκδοση του Galaxy Alpha

Galaxy A5: Η Mid Range έκδοση του Galaxy Alpha

απο Kostas Gliatiotis

Δύο μόλις ημέρες μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της συσκευής με κωδικό μοντέλου SM-A500, το Sammobile αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή που τελικά όπως όλα δείχνουν θα έχει την εμπορική ονομασία Galaxy A5.

H Samsung φαίνεται να έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη θετική εικόνα που έχει δημιουργήσει στο αγοραστικό κοινό το Galaxy Alpha με τον διαφορετικό σχεδιασμό του, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαριστεί αν το Galaxy A5 θα είναι επίσης κατασκευασμένο από μέταλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sammobile η συσκευή είναι “¨κρύα στο χέρι” όπως μια μεταλλική κατασκευή χωρίς όμως αυτός που την έχει στα χέρια του να μπορεί να πει με σιγουριά από τι είναι κατασκευασμένη.

SM-A500-GALAXY-A5-6

Στο εσωτερικό του Galaxy A5 βρίσκεται τελικά επιβεβαιωμένα ο SnapDragon 400 της Qualcomm ενώ χρησιμοποιεί το νεότερο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας που παρουσιάστηκε με το Galaxy Note 4. Η οθόνη των 5 ιντσών έχει ανάλυση “μόλις” 1280 x 720 pixels, ανάλυση που δείχνει με τη σειρά της ότι πρόκειται για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας. Τέλος η κάμερα στο πίσω μέρος του Galaxy A5 έχει αισθητήρα των 13 Mpixels και η μπροστινή 5 Mpixels δείχνοντας ότι και η Samsung δίνει πλέον σημασία στη “μόδα” των Selfies.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights