Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Πούλησε 1 εκατομμύριο Galaxy S5 στη Γερμανία.

Samsung: Πούλησε 1 εκατομμύριο Galaxy S5 στη Γερμανία.

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung σε μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση για την ίδια, ανακοίνωσε το συνολικό αριθμό πωλήσεων για το Galaxy S5 στην αγορά της Γερμανίας, που αγγίζει το 1 εκατομμύριο συσκευές.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ανακοινωνεί αριθμό πωλήσεων στον τελικό χρήστη και όχι αριθμό συσκευών που έχουν αποσταλεί από την ίδια στις αλυσίδες καταστημάτων, για μια αγορά εκτός της εγχώριας της στη Νότιο Κορέα.

Η ανακοίνωση έγινε την ίδια ημέρα που ξεκίνησε η επίσημη διάθεση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus στη Γερμανία, με τη Samsung προφανώς να θέλει να υπενθυμίσει στην αγορά ότι και η ίδια αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλό. Ο τυχερός αγοραστής της εκατομμυριοστής συσκευήες έλαβε μια δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ από τη Samsung.

Το Galaxy S5 σύμφωνα με τη Samsung πούλησε 10 εκατομμύρια συσκευές σε μόλις 25 ημέρες μετά την επίσημη διάθεση του στην αγορά παγκοσμίως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights