Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft Wireless Display Adapter: Ασύρματη εικόνα μέσω HDMI
wireless-display-adapter02

Microsoft Wireless Display Adapter: Ασύρματη εικόνα μέσω HDMI

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft παρουσίασε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή τουλάχιστον για όσους θέλουν να συνδέσουν τον υπολογιστή ή το κινητό τους σε κάποια τηλεόραση αλλά αποφέυγουν ανάλογα με τις συσκευές τους να μπουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Το Wireless Display Adapter υποστηρίζει το πρώτυπο Miracast και συνδεέται απλά σε μια ελεύθερη HDMI θύρα της τηλεόρασης ή του κάθε είδους Monitor για να προβάλει την εικόνα από την υποστηριζόμενη συσκευή.

Τα Windows 8 και 8.1 της Microsoft υποστηρίζουν το πρώτυπο του Miracast για την ασύρματη χωρίς ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία προβολή της οθόνης του υπολογιστή σε μια άλλη οθόνη.

Το σημαντικό όμως χαρακτηριστικό του Wireless Display Adapter είναι πως υποστηρίζοντας το πρώτυπο του Miracast μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβλημα και με οποιαδήποτε Android συσκευή αφού το πρώτυπο υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα της Google. Αυτό σημαίνει πως “άθελα” της η Microsoft θα προσφέρει μια συσκευή που ταυτόχρονα θα κάνει ευκολότερη τη συγκεκριμένη διαδικασία για όσους χρησιμοποιούν συσκευές του ανταγωνισμού.

Μέχρι στιγμής το Wireless Display Adapter πρόκειται να κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στη μάλλον λογική τιμή των 60 δολαρίων. Εκτός απροόπτου στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διάθεση του και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights