Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ξεκινά νωρίτερα τη διάθεση του Galaxy Note 4 λόγω των νέων iPhone.

Samsung: Ξεκινά νωρίτερα τη διάθεση του Galaxy Note 4 λόγω των νέων iPhone.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια κίνηση που μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός, η Samsung ανακοίνωσε πως πρόκειται να ξεκινήσει νωρίτερα από ότι είχε αρχικά σχεδιάσει, την κυκλοφορία του Galaxy Note 4 σαν “απάντηση” στην απήχηση που φαίνεται να έχουν από το αγοραστικό κοινό τα δύο νέα iPhone της Apple.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ενός εκπροσώπου του τμήματος Marketing της εταιρείας, ” H Samsung αναγνωρίζει την απήχηση που έχουν οι δύο συσκευές της Apple στο αγοραστικό κοινό, και σκοπεύει να διαθέσει το Galaxy Note 4 νωρίτερα από ότι είχε αρχικά σχεδιαστεί σαν μια απάντηση στην επιτυχία των προιόντων της Apple αφού η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι δύσκολη”

Για τους υποστηρικτές της Samsung η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να θεωρηθεί σαν κίνηση εμπιστοσύνης στον εαυτό της, αφού για να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει η εταιρεία να έχει διαθέσιμα αρκετά εκατομμύρια συσκευές νωρίτερα από ότι είχε προγραμματίσει. Με δεδομένο πως η Samsung σε αντίθεση με την Apple κάνει τις συσκευές αυτής της κατηγορίας διαθέσιμες ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές που πρόκειται να πουληθούν, χρειάζεται να έχει ήδη κατασκευασμένα αρκετά περισσότερα Galaxy Note 4 από ότι iPhone 6 και iPhone 6 Plus η Apple.

Θεωρητικά η εταιρεία πιστεύει προφανώς ότι έχει αυτή τη δυνατότητα και για αυτό προχωράει στη διάθεση της συσκευής νωρίτερα, σε κάθε περίπτωση δείχνει πάντως πως πιστεύει στον εαυτό της.

Από την άλλη πλευρά μπορεί να θεωρηθεί και κίνηση “απελπισίας” από τους υποστηρικτές της Apple με το σκεπτικό πως με δεδομένο το κόστος και των δύο συσκευών, είναι πιθανό πολλοί υποψήφιοι αγοραστές του Galaxy Note 4 να έχουν ήδη διαθέσει αρκετά χρήματα για την αγορά ενός iPhone 6 μέχρι αυτό να γίνει διαθέσιμο. Η συγκεκριμένη άποψη βέβαια προυποθέτει να θεωρήσει κάποιος τις συσκευές έστω και στα σημεία όμοιες μεταξύ τους, κάτι που ακόμα και για το iPhone 6 Plus η ίδια η Apple δεν φαίνεται να θέλει αποφεύγοντας να το κατατάξει στην κατηγορία των Phablets.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights