Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Σταματά να πουλάει Laptop στην Ευρώπη

Samsung: Σταματά να πουλάει Laptop στην Ευρώπη

απο alpha

Η αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών γνωρίζει τον τελευταίο καιρό μια μείωση στις συνολικές της πωλήσεις που ακόμα και αν δεν είναι τόσο μεγάλη όσο πριν μερικούς μήνες, δείχνει μια τάση της αγοράς να προτιμά πιο φορητές λύσεις όπως ένα Tablet για πολλές καθημερινές εργασίες.

Η Samsung φαίνεται λοιπόν να σχεδιάζει να αποχωρήσει από την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών και συγκεκριμένα των Laptop τουλάχιστον από την αγορά της Ευρώπης αρχικά και να εστιάσει τις προσπάθειες της στην αγορά των Tablets και φυσικά των κινητών τηλεφώνων.

Οι πληροφορίες για την “αποχώρηση” εμφανίστηκαν αρχικά από πηγές εκτός εταιρείας, όμως τελικά η Samsung επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πρόθεση της και επίσημα. Έσπευσε πάντως να τονίσει πως η κίνηση της αυτή δεν “αντιπροσωπεύει” την πολιτική της εταιρείας και για άλλες αγορές χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο επιλέγει να το κάνει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, η Samsung κατέχει ηγετικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στην αγορά των κινητών τηλεφώνων και φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και με την αγορά των Tablets τουλάχιστον στο χώρο των Android. Η εταιρεία είναι προφανές ότι αρχικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή τουλάχιστον επιλέγει να αφιερώσει τους πόρους της και το προσωπικό της σε μια αγορά που δεν έχει φθίνουσα πορεία έστω και με σημάδια ανάκαμψης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights