Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note Edge: Η κυκλοφορία του θα είναι περιορισμένη
galaxy-note-edge-large

Galaxy Note Edge: Η κυκλοφορία του θα είναι περιορισμένη

απο Kostas Gliatiotis

Από την ημέρα της παρουσίασης του Galaxy Note Edge η Samsung  είχε κάνει μάλλον ξεκάθαρο πως αυτό θα διατεθεί αρκετά μετά το Galaxy Note 4 ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο πως οι πωλήσεις του θα είναι περιορισμένες και σε αριθμό και στις αγορές που τελικά θα διατεθεί.

Πλέον η Samsung και επίσημα δήλωσε πως μέχρι τέλος του χρόνου σχεδιάζει να έχει πουλήσει μόλις 1 εκατομμύριο Galaxy Note Edge αριθμός σχετικά μικρός με δεδομένη και τη θετική υποδοχή που έχει η συσκευή από την αγορά.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της εταιρείας το Galaxy Note Edge θα ξεκινήσει να πωλείται σταδιακά ανά χώρα με φυσικά τη Νότιο Κορέα να είναι η πρώτη από αυτές στο τέλος του Οκτωβρίου. Με δεδομένη την υψηλή τιμή πώλησης του αλλά και τη σίγουρα δυσκολότερη σε κατασκευή και με μεγαλύτερο κόστος κυρτή του οθόνη, το Galaxy Note Edge είναι περισσότερο από ότι φαίνεται μια προσπάθεια της εταιρείας να δει αν υπάρχει αγοραστικό κοινό για τέτοιου είδους συσκευές. Με αυτό σχεδόν βέβαιο, φαίνεται ότι αρχικά τουλάχιστον η παραγωγή του σε μικρότερες ποσότητες θα βοηθήσει την εταιρεία να αποκτήσει και περισσότερη εμπειρία στη χρήση οθονών αυτού του είδους και να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα σε μικρότερο βαθμό.

Το σίγουρο είναι πως και στις χώρες που τελικά θα πωληθεί το Galaxy Note Edge, θα προσφέρεται σε αρκετά υψηλή τιμή αφού το κόστος του είναι και αυτό με τη σειρά του αρκετά μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό του Galaxy Note 4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights