Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Manual: Εφαρμογή για χειροκίνητη ρύθμιση της κάμερας του iPhone
iphone-manual-camera-app-in2mobile-featured-image

Manual: Εφαρμογή για χειροκίνητη ρύθμιση της κάμερας του iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει το νέο iOS 8 της Apple είναι η δυνατότητα πρόσβασης στις επιλογές της κάμερας από εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών. Μπορεί η ίδια η Apple να έχει επιλέξει να μην προσφέρει τη δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης στην εφαρμογή της κάμερας που αυτή προσφέρει, φαίνεται όμως ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν σχεδιάσει εφαρμογές που εκμεταλλέυονται αυτή τη νέα δυνατότητα.

Μια από αυτές, το Manual φαίνεται να προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, με το σύνολο να πλησιάζει αυτές που προσφέρονται από φωτογραφικές μηχανές. Συγκεκριμένα η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης του ISO, της ταχύτητας του κλείστρου (όσο αυτό μπορεί να αλλάξει στη κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου) την ισσοροπία λευκού και την εστίαση.

Κάποιες από αυτές τις επιλογές υπάρχουν ήδη εδώ και αρκετά πλέον χρόνια διαθέσιμες σε πολλές Android συσκευές, φαίνεται όμως πως η Apple επέλεξε να επιστρέψει τη πρόσβαση και σε μερικές επιπλέον όπως αυτή του χρόνου έκθεσης και της ταχύτητας του κλείστρου στη προσπάθεια της να κάνει τη διαφορά.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρεται επί πληρωμή μέσω του App Store της Apple. παρόλα αυτά έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και άλλες δωρεάν επιλογές με διαφορετικά επίπεδα ευκολίας στη χρήση τους και των επιλογών που προσφέρουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights