Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Με επεξεργαστή A8x τα επόμενα iPad

Apple: Με επεξεργαστή A8x τα επόμενα iPad

απο iGlobal

Μέχρι και τον επεξεργαστή με ονομασία Α6 της Apple που βρίσκεται στο εσωτερικό του iPhone 5 και της αντίστοιχης χρονικά έκδοσης του iPad, η Apple χρησιμοποιούσε διαφορετικές, ισχυρότερες εκδόσεις των επεξεργαστών της για τα iPad από αυτούς του εκάστοτε iPhone.  Η ονομασία τους άλλαζε με τη προσθήκη ενός x μετά το νούμερο του επεξεργαστή, και η τακτική αυτή δεν εφαρμόστικε μόνο στη περίπτωση του iPhone 5s και του iPad Air που χρησιμοποιούσαν τον ίδιο επεξεργαστή με την ονομασία Α7.

Ο νεότερος από τους επεξεργαστές της Apple, ο Α8 φαίνεται πως θα ακολουθήσει τη “παλαιότερη” πολιτική της εταιρείας και θα εμφανιστεί σε βελτιωμένη έκδοση στο εσωτερικό των επόμενων iPad της εταιρείας. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν βέβαιο πως η Apple θα παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος iPad με οθόνη 12 ιντσών, αλλά σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με αναφορές από τη Ταιβάν, η TSMC θα είναι ο κατασκευαστής της “βελτιωμένης” έκδοσης του A8.

Μέχρι σήμερα η διαφορά στο χρονισμό των πυρήνων κάθε βελτιωμένης έκδοσης ήταν σχετικά μικρή με τη σημαντική διαφορά να εντοπίζεται στις δυνατότητες παραγωγής γραφικών των επεξεργαστών που προορίζονταν για χρήση στα iPad. Στη περίπτωση του A8x μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι διαφορές σε σχέση με τον “απλό” Α8 αν και με δεδομένη τη πολιτική της εταιρείας αυτές μπορεί να χρειαστεί να κυκλοφορήσουν τα νέα iPad για να αποκαλυφθούν αφού η εταιρεία δεν συνηθίζει να μπαίνει σε τεχνικές λεπτομέρειες. Θεωρείται πάντως βέβαιο πως με δεδομένη και την υψηλότερη ανάλυση οθόνης που κατά κανόνα έχουν τα iPad σε σύγκριση με τα κινητά της εταιρείας, ο Α8x θα προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις στον τομέα των γραφικών ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδεύεται και από 2 GB μνήμης RAM σε αντίθεση με το μόλις 1 των δύο νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights