Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S3 LTE: Αναβαθμίζετα σε Android 4.4.4 Kitkat
galaxy-s3-kit-kat-in2mobile-featured-image

Galaxy S3 LTE: Αναβαθμίζετα σε Android 4.4.4 Kitkat

απο alpha

Δύο μόλις ημέρες μετά τη διάθεση της αναβάθμισης για την Κορεάτικη έκδοση του Galaxy S3, η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει την αναβάθμιση σε Android 4.4.4 kitkat και για την Ευρωπαική έκδοση της συσκευής, όπως ήταν όμως αναμενόμενο μόνο για την LTE έκδοση της.

Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο για το GT-i9305N την έκδοση που διαθέτει και NFC και στις Σκανδιναβικές χώρες που πωλείται η συγκεκριμένη έκδοση ενώ σταδιακά η διάθεση της θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη για το GT-i9305.

Πλέον είναι προφανές πως η εταιρεία είχε κάθε διάθεση να αναβαθμίσει το Galaxy S3 σε κάποια από τις 4.4.x εκδόσεις του Android, και πως η μοναδική έκδοση του, το GT-9300 που δεν θα δέχθει όπως φαίνεται την αναβάθμιση περιορίζεται από τη μικρή χωρητικότητα της μνήμης RAM του.

Μοναδικό “πρόβλημα” αποτελεί το ότι η έκδοση αυτή έχει κάνει και τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά της Ευρώπης αφού ήταν και η μοναδική διαθέσιμη για σχεδόν ένα χρόνο μέχρι να εξαπλωθούν αρκετά τα LTE δίκτυα στην Ευρώπη και να διαθέσει η Samsung την LTE έκδοση της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights