Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ebay: Διαχωρίζει το Paypal από τη σελίδα του

Ebay: Διαχωρίζει το Paypal από τη σελίδα του

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετούς μήνες και αρκετές πιέσεις ακόμα και από τους ίδιους τους επενδυτές και μετόχους του Ebay, σήμερα αυτό ανακοίνωσε πως μέσα στο 2015 θα σταματήσει να “υποχρεώνει” τους χρήστες του να πληρώνουν μέσω του Paypal για τις συναλλαγές τους.

Το συγκεκριμένο ζήτημα ξεκίνησε να αποτελεί πρόβλημα για το Ebay όταν ο Carl Icahn, επενδυτής στην εταιρεία ζήτησε πρώτη φορά το συγκεκριμένο διαχωρισμό, θεωρόντας πως το μέχρι σήμερα καθεστός λειτουργίας περιόριζε τις δυνατότητες και των δύο εταιρειών.

Ενώ αρχικά το Ebay είχε προσπαθήσει να “αντισταθεί” στις πιέσεις να γίνει ο συγκεκριμένος διαχωρισμός, σήμερα ανακοίνωσε επίσημα πως πρόκειται “οικιοθελώς” να προχωρήσει σε αυτόν. Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον ανταγωνισμό που πλέον έχει ειδικά το Paypal από υπηρεσίες όπως το Apple Pay, αλλά εν μέρη και στην “ανάγκη” του Ebay να υποστηρίξει σταδιακά και νέους τρόπους πληρωμής των προιόντων και υπηρεσιών του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights