Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Grand Prime: Κυκλοφόρησε στην Ινδία
galaxy-grand-prime-in2mobile-featured-image

Galaxy Grand Prime: Κυκλοφόρησε στην Ινδία

απο alpha

Με την εταιρεία να μην φαίνεται να έχει σύντομα σκοπό να μειώσει τον αριθμό των συσκευών που παρουσιάζει και διαθέτει στην αγορά, σήμερα ξεκίνησε να πωλείται επίσημα στην αγορά της Ινδίας το Galaxy Grand Prime, μια ακόμα συσκευή της μεσαίας κατηγορίας από τη Samsung.

Το Galaxy Grand Prime έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών ανάλυσης όμως μόλις 960 x 540 pixels και τεχνολογίας LCD και όχι AMOLED, δείχοντας πως η συσκευή απευθύνεται στο “κάτω” μέρος της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Αντίστοιχα στο εσωτερικό του βρίσκεται όπως είναι αναμενόμενο ο SnapDragon 400 της Qualcomm με τους τέσσερις ARM A-7 πυρήνες του χρονισμένους στο 1.2 GHz και 1 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται όπως είναι αναμενόμενο σε 8 GB θεωρητικά ενώ το Galaxy Grand Prime διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD με χωρητικότητα έως 64 GB. Οι κάμερες του τέλος έχουν ανάλυση των 8 Mpixels στο πίσω μέρος της συσκευής και των 5 Mpixels στο μπροστινό, δείχνοντας πως και το Galaxy Grand Prime δίνει έμφαση στη λήψη Selfies.

Στην Ινδία δεν υπάρχει προς το παρόν διαθέσιμο εμπορικά δίκτυο LTE σε κάποιον από τους παρόχους της χώρας και έτσι το Galaxy Grand Prime τουλάχιστον εκεί δεν υποστηρίζει LTE. Υποστηρίζει όμως δύο κάρτες SIM με ταυτόχρονη αναμονή και λειτουργία και των δύο.

Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει ανακοινώσει εάν, πότε και σε ποια μορφή θα ξεκινήσει να πωλείται και στον υπόλοιπο κόσμο το Galaxy Grand Prime.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights