Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Cyanogen: Απέρριψε πρόταση εξαγοράς από τη Google
cyanogen-in2mobile-featured-image-3

Cyanogen: Απέρριψε πρόταση εξαγοράς από τη Google

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Kirt McMaster,Διευθύνοντα Σϋμβουλο της εταιρείας πλέον Cyanogen σε ενημέρωση των μετόχων της, η εταιρεία απέρριψε πρόσφατα πρόταση του Sundar Pichai, αντιπροέδρου της Google, για εξαγορά από αυτή.

Ο Kirt McMaster δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια ακριβώς ήταν η προσφορά της Google σε χρήματα, περιορίστικε μόνο στο να τονίσει πως η εταιρεία εστιάζει στις προσπάθειες της να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση για την αξία της, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να αναζητά επενδυτές.

Με δεδομένο το ότι η Cyanogen είναι μέχρι και σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς (αν όχι η πιο δημοφιλής) “εναλλακτική” ROM για πολλές από τις καλύτερες και όχι μόνο Android συσκευές της αγοράς, είναι μάλλον λογικό η Google να επιθυμεί να την εξαγοράσει και να προσθέσει στο προσωπικό της τους ικανούς προγραμματιστές της.

Εκτός αυτού, η Cyanogen προσπαθεί τον τελευταίο καιρό  να δημιουργήσει το δικό της “οικοσύστημα” γύρω από το λειτουργικό της σύστημα προσφέροντας στους χρήστες τη δημιουργία Cyanogen λογαριασμού αλλά και δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών απευθείας από δικό της κατάστημα εκτός του Play Store της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights