Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: 100GB Premium Cloud Storage στους χρήστες τηλεοράσεων OLED και UHD

LG: 100GB Premium Cloud Storage στους χρήστες τηλεοράσεων OLED και UHD

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές που έχουν επιλέξει LG προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας προσφέροντάς τους αυτόματα με την πρόσβασή τους στο LG Cloud 100GB και 50GB Premium Cloud Storage αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, οι κάτοχοι των τηλεοράσεων τεχνολογίας Ultra HD και OLED, λαμβάνουν δωρεάν 100GB Premium Cloud Storage, ενώ οι χρήστες της πλατφόρμας webOS 50GB Premium Cloud Storage.

Χάρη στην υπηρεσία LG Cloud οι χρήστες μπορούν να διατηρούν αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες, αρχεία μουσικής, video κ.α. με ασφάλεια και να έχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους από διαφορετικές συσκευές. Με τη χρήση του LG Cloud η πρόσβαση στα αρχεία τους είναι εφικτή όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν downloading ή να μεταφέρουν εξωτερικές μονάδες μνήμης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα streaming του περιεχομένου απευθείας στις LG Smart συσκευές τους.

Τέλος, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει επιπλέον περιεχόμενο απλά και γρήγορα με τον αυτόματο συγχρονισμό μεταξύ των διαφορετικών συσκευών που χρησιμοποιεί όπως η τηλεόραση ή το PC, ενώ η  διαδικασία εγγραφής και δημιουργίας λογαριασμού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από οποιαδήποτε LG Smart TV, χάρη στην τεχνολογία automatic Single Sign On (SSO)- ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας που μπορεί να αναγνωρίζει και την ταυτότητα μιας συσκευής LG Smart TV ID, αλλά και το LG Cloud ID του χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights