Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Σε έκδοση των 32 GB το Xperia Z3 στις Ηνωμένες Πολιτείες
16_Xperia_Z3_Copper_Group

Sony: Σε έκδοση των 32 GB το Xperia Z3 στις Ηνωμένες Πολιτείες

απο Kostas Gliatiotis

Με τη συσκευή να έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά να διατίθεται σε κάποιες χώρες και τη διαθεσιμότητα της συνεχώς να αυξάνεται, η Sony ανακοίνωσε σήμερα πως το Xperia Z3 θα διατεθεί με 32 GB αποθηκευτικού χώρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πιο αναλυτικά, η έκδοση των 32 GB θα διατίθεται μέσω του δικτύο της T-Mobile στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως το Xperia Z3 δεν θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD και σε αυτή την έκδοση.

Δεν είναι γνωστό το γιατί η Sony επέλεξε να διαφοροποιήσει έτσι τη συσκευή για μια συγκεκριμένη αγορά, όπως δεν ανέφερε και γιατί η έκδοση των 32 GB δεν θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη έστω και σαν επιπλέον επιλογή αν όχι σαν η μόνη διαθέσιμη και εδώ.

01_Xperia_Z3_Tablet_Compact_Front12_Xperia_Z3_Compact_Green_Group16_Xperia_Z3_Copper_Group

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights