Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Δημοσκοπήσεις στο Google+
google-plus-logo-in2mobile-featured-image

Google: Δημοσκοπήσεις στο Google+

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τη πρόσφατη εξαγορά της Polar που ειδικεύεται στη δημιουργία δημοσκοπήσεων από τη Google, φαίνεται πως η Αμερικάνικη εταιρεία δεν έχασε καθόλου χρόνο και ετοιμάζεται σύντομα να προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας δημοσκοπήσεων στο Google+

Μπορεί το κοινωνικό δίκτυο της Google να μην έχει τη δημοτικότητα που η ίδια θα ήθελε να έχει (και δεν βοηθάει να αποκτήσει….) φαίνεται όμως πως δεν το βάζει κάτω και αναζητά συνεχώς νέους τρόπους να αυξήσει τη δημοτικότητα του.

Οι δημοσκοπήσεις μπορούν να έχουν έως πέντε διαφορετικές επιλογές που με τη σειρά τους μπορούν να περιέχουν και φωτογραφίες. Η Google δήλωσε πως το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο “τις επόμενες ημέρες” για υπολογιστές και Android συσκευές, με την εφαρμογή του Google+ για iOS συσκευές να πρόκειται να αναβαθμιστεί και αυτή σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights