Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia Z3 Review
xperia-z3-in2mobile-featured-image

Sony Xperia Z3 Review

απο Kostas Gliatiotis

Εισαγωγή

Λίγο μόλις καιρό μετά την επίσημη παρουσίαση του, έχουμε στα χέρια μας το νέο κορυφαίο κινητό της Sony, το Xperia Z3 και όπως είναι λογικό δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη παρουσίαση για να ανακαλύψουμε μαζί τη νέα αυτή συσκευή και το τι προσφέρει. Με δεδομένο πως η Sony επέλεξε να παρουσιάσει πολύ σύντομα τον αντικαταστάτη του Xperia Z2, έχει θα λέγαμε αρκετό ενδιαφέρον να «ανακαλύψουμε» τι είναι αυτό που δικαιολογεί την ύπαρξη του νέου μοντέλου.

 Σχέδιο μέγεθος βάρος.

Παρά το ότι η Sony είχε «υποσχεθεί» λίγο καιρό μετά τη παρουσίαση του Xperia Z2 πως ο αντικαταστάτης του θα χρησιμοποιεί μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, αυτή αν υπάρχει δεν είναι άμεσα εμφανής στο Xperia Z3. Η λογική επιλογή του να δείχνει η συσκευή όσο περισσότερο μπορεί πως είναι κατασκευασμένη από τη Sony, περιορίζει σημαντικά τις αλλαγές που μπορεί να κάνει η εταιρεία στο συγκεκριμένο σχέδιο ώστε να το ανανεώσει αρκετά για να δικαιολογήσει τη δημιουργία του Xperia Z3 και τη διάθεση του τόσο σύντομα στην αγορά. Η σημαντικότερη εξωτερική διαφορά, που είναι και άμεσα αισθητή στο χέρι του χρήστη, είναι οι διαφορετικές «γωνίες» στο πλαϊνό μέρος της συσκευής. Το Xperia Z3 αντικαθιστά τις «γωνίες» των προηγούμενων Xperia Z2 και Xperia Z1 με καμπύλες που για να είμαστε ειλικρινείς κάνουν πολύ πιο ευχάριστη τη συσκευή στο χέρι.

xperia-z3-in2mobile-design (10)

Στο πλαϊνό μέρος της συσκευής όμως είναι πλέον άμεσα εμφανές και οπτικά, αλλά κυρίως στη αίσθηση στο χέρι, πως το Xperia Z3 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο. Η υφή λοιπόν και κυρίως η αίσθηση που δίνει σε όποιον τη κρατά στα χέρια του είναι βελτιωμένη και λόγω του υλικού κατασκευής αλλά και λόγω του διαφορετικού σχεδιασμού του. Η διαφορετική τοποθέτηση των υποδοχών για κάρτα SIM, Micro SD και micro USB δεν μπορούν να θεωρηθούν σαν σχεδιαστική διαφορά, τουλάχιστον όμως οι θύρες που τις καλύπτουν είναι καλύτερα σχεδιασμένες. Οι θύρες αυτές μαζί με τη συνολική κατασκευή του Xperia Z3 είναι και η επόμενη σημαντική διαφορά του, αφού σύμφωνα με τη Sony έχει αλλάξει η πιστοποίηση του στην ανθεκτικότητα σε σκόνη και υγρασία με τη συσκευή πλέον να έχει το χαρακτηρισμό IP67.

Δυστυχώς η εταιρεία δεν επέλεξε να «ξεφύγει» από ότι μας έχει συνηθίσει, με αποτέλεσμα το Xperia Z3 να προσπαθεί να δείξει διαφορετικό μόνο με τη διαφορά στη «γωνία» των πλαϊνών του τμημάτων που αναφέραμε. Το συνολικό σχέδιο δηλώνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για συσκευή κατασκευασμένη από τη Sony και παρά το ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα για ποιο λόγο έγινε αυτό, είναι κρίμα που η εταιρεία δεν τόλμησε ούτε αυτή τη φορά να παρουσιάσει κάτι ουσιαστικά νέο στο σχέδιο του Xperia Z3.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι με τα συγκεκριμένα υλικά κατασκευής, ο χρήστης δεν πρόκειται να απογοητευθεί από τη συσκευή και να νιώσει ότι κρατά στα χέρια του κάτι λιγότερο από μια συσκευή της κορυφαίας κατηγορίας στην οποία και ανήκει το Xperia Z3.

Οθόνη

xperia-z3-in2mobile-screen (5)

Το Xperia Z3 δυστυχώς δεν ακολουθεί τη «λογική» της αγοράς που θέλει τις κορυφαίες προτάσεις κάθε εταιρείας να διαθέτουν πλέον οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels ή αλλιώς QHD όπως το G3 της LG και το Galaxy Note 4 της Samsung (με το δεύτερο να ανήκει έτσι και αλλιώς σε άλλη κατηγορία). Η ανάλυση της οθόνης της συσκευής παραμένει λοιπόν στα 1920 x 1080 pixels, όμως κάθε άλλο χαρακτηριστικό της έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με το Xperia Z2 που αντικαθιστά.

Αρχικά, η χρωματική της απόδοση είναι πραγματικά εντυπωσιακή για LCD οθόνη και υπό συνθήκες η ζωντάνια αλλά και η ένταση των χρωμάτων πλησιάζει αυτή των AMOLED οθονών της Samsung (αλλά και της Nokia). Η Sony θέλοντας να τονίσει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της οθόνη του Xperia Z3, εκτός από το X-Reality Engine προσέθεσε ένα ακόμα Mode λειτουργίας με την ονομασία «Πολύ ζωντανή λειτουργία» που τονίζει ακόμα περισσότερο τη χρωματική της απόδοση.

xperia-z3-in2mobile-screen-settings (1) xperia-z3-in2mobile-screen-settings (2)

Η αλήθεια είναι πως σε μερικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα κατά τη προβολή ενός αρχείου βίντεο που περιέχει ήδη αρκετά ζωντανά χρώματα, η συγκεκριμένη λειτουργία κάνει το τελικό αποτέλεσμα «υπερβολικό».  Το σύνολο όμως είναι μια οθόνη με πραγματικά εντυπωσιακή χρωματική απόδοση που καταφέρνει με αυτή να «καλύψει» τη μη αύξηση της ανάλυσης της.

Σε ότι έχει να κάνει με το φωτισμό της και εδώ η βελτίωση σε σύγκριση με το XPeria Z2 είναι σημαντική, με την οθόνη του Xperia Z3 να καταφέρνει να διατηρήσει τη χρωματική της απόδοση ακόμα και στη μέγιστη ρύθμιση της έντασης του φωτισμού.  Σε αυτή μόνο τη μέγιστη ένταση φωτισμού, το μαύρο χρώμα αποκτά μια αντανάκλαση από το φωτισμό της οθόνης, ένα μειονέκτημα που οφείλεται όμως στη τεχνολογία των LCD οθονών γενικότερα.

Οι γωνίες θέασης τέλος, αγγίζουν το μέγιστο δυνατό των 90 μοιρών, με τη χρωματική αλλοίωση να κάνει την εμφάνιση της κοντά σε αυτή τη γωνία από την οποία έτσι και αλλιώς δεν είναι δυνατή η χρήση του Xperia Z3.

Συνολικά, ο τομέας της οθόνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Xperia Z3, αν και όπως αναφέραμε η ανάλυση της δεν έχει αυξηθεί από το 1080p η απόδοση της είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Λειτουργικό Σύστημα.

Το γραφικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Sony για τις Android συσκευές της διακρίνεταις εδώ και αρκετά χρόνια για τον όμορφο σχεδιασμό του και την υψηλή του λειτουργικότητα. Πλέον η εταιρεία, όπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές, περιορίζεται στη προσθήκη κάποιον επιπλέον λειτουργιών σε κάθε νέα έκδοση και συσκευή, την αλλαγή της εμφάνισης κάποιων άλλων και ελάχιστες τροποποιήσεις στη λογική δομή του μενού.

xperia-z3-in2mobile-user-interface (1) xperia-z3-in2mobile-user-interface (8) xperia-z3-in2mobile-user-interface (9)

Το Xperia Z3 έρχεται στην αγορά με τη τελευταία διαθέσιμη μέχρι στιγμής έκδοση του Android, τη 4.4.4 Kitkat, με τις επιπλέον αλλαγές από τη Sony να είναι ελάχιστες σε σύγκριση με την αντίστοιχη αναβάθμιση που έχουν δεχθεί οι υπάρχουσες συσκευές της.

xperia-z3-in2mobile-user-interface (2) xperia-z3-in2mobile-user-interface (3) xperia-z3-in2mobile-user-interface (4) xperia-z3-in2mobile-user-interface (5) xperia-z3-in2mobile-user-interface (6) xperia-z3-in2mobile-user-interface (7)

Εφαρμογές όπως το «Άλμπουμ» που αντικαθιστά την εφαρμογή «Συλλογή» και αναλαμβάνει τη προβολή φωτογραφιών και βίντεο, διακρίνονται για το πολύ όμορφο γραφικό τους περιβάλλον και την υψηλή λειτουργικότητα τους.

xperia-z3-in2mobile-gallery (1) xperia-z3-in2mobile-gallery (2) xperia-z3-in2mobile-gallery (3)

Ο Video Player με τη σειρά του, εκμεταλλεύεται άριστα το ισχυρό Hardware του Xperia Z3 και μπορεί να αναπαράγει σχεδόν κάθε συνδυασμό αρχείων εικόνας και ήχου με την ανάλυση έως και 4k ή αλλιώς 2160p.

xperia-z3-in2mobile-video-player (1) xperia-z3-in2mobile-video-player (2) xperia-z3-in2mobile-video-player (3) xperia-z3-in2mobile-video-player (4)

Κάμερα

Με την ανάλυση των 20.7 Mpixels του αισθητήρα που χρησιμοποιεί η Sony εδώ και ένα χρόνο πλέον στις συσκευές της να θεωρείται έτσι και αλλιώς κορυφαία, είναι μάλλον αναμενόμενο η εταιρεία να αρκεστεί σε αυτή την ανάλυση και να συνεχίσει να βελτιώνει συνεχώς την συνολική απόδοση της κάμερας. Στο παρελθόν, οι βελτιώσεις στη κάμερα του Xperia Z2 «πέρασαν» σχεδόν στο σύνολο τους και στο Xperia Z1 μέσω αναβάθμισης λογισμικού και μένει να δούμε αν το ίδιο θα συμβεί και στη περίπτωση του Xperia Z3 τουλάχιστον για όσες βελτιώσεις έχουν να κάνουν με το Sotware και όχι με τις τυχόν αλλαγές στη κατασκευή της κάμερας.

Σύμφωνα με τη Sony η κάμερα του Xperia Z3 είναι ακόμα πιο ευαίσθητη στο φως με αποτέλεσμα να προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στη πραγματικότητα πάντως η διαφορά αυτή δεν είναι εύκολα αντιληπτή ακόμα και αν κανείς προσπαθήσει να την εντοπίσει φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα τοπία με το Xperia Z3 και το Xperia Z2 ταυτόχρονα. Η απόδοση της κάμερας πάντως είναι εξαρχής κορυφαία με αποτέλεσμα οι όποιες βελτιώσεις να μην είναι «απαραίτητες» για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η συσκευή είναι εντυπωσιακές με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας ενώ η χρωματική πιστότητα είναι και αυτή κορυφαία.

Η εφαρμογή της κάμερας τώρα, δυστυχώς και στο Xperia Z3 συνεχίζει να έχει την ίδια «περίεργη» συμπεριφορά με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας. Το Superior Auto Mode καταφέρνει να αναγνωρίσει πάντα σωστά τις συνθήκες φωτογράφισης και να προσαρμόσει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, συνεχίζει όμως να καταγράφει φωτογραφίες των 8 Mpixels, εκμεταλλευόμενο το σύνολο του αισθητήρα αποκλειστικά για τη χρήση περισσότερων πληροφοριών στη δημιουργία του τελικού αρχείου. Στη «χειροκίνητη» ρύθμιση τώρα, οι επιλογές για τη σκηνή φωτογράφισης και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις εμφανίζονται και πάλι μόνο όταν ο χρήστης έχει επιλέξει κάποια ανάλυση ίση ή μικρότερη από 8 Mpixels. Στη περίπτωση που θελήσει να βγάλει μια φωτογραφία των 20 Mpixels, οι επιλογές αυτόματα απενεργοποιούνται και πρέπει να αρκεστεί στον τρόπο που λειτουργεί αυτόματα η κάμερα χωρίς όμως να προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού.

xperia-z3-in2mobile-camera-ui (1) xperia-z3-in2mobile-camera-ui (2) xperia-z3-in2mobile-camera-ui (3) xperia-z3-in2mobile-camera-ui (5) xperia-z3-in2mobile-camera-ui (6) xperia-z3-in2mobile-camera-ui (7)

Η εγγραφή βίντεο προσφέρει όπως είναι φυσικό τη δυνατότητα εγγραφής αρχείων 4k ή αλλιώς 2160p με τη ποιότητα και τη λεπτομέρεια τους να είναι κορυφαία ακόμα και σε αυτή την ανάλυση. Η ανταπόκριση της κάμερας στη γρήγορη κίνηση και τις αλλαγές φωτισμού είναι άμεση, επιτρέποντας την εγγραφή αρχείων ακόμα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Σε αυτή όμως τη περίπτωση παρατηρείται μια μικρή αλλοίωση των χρωμάτων, αφού δυστυχώς όπως και οι προηγούμενες συσκευές της εταιρείας, το Xperia Z3 δεν μπορεί τις περισσότερες φορές να “αναγνωρίσει” σωστά το φωτισμό ενός δωματίου και να ξεχωρίσει τις λάμπες πυράκτωσης από αυτές του φθορισμού.

xperia-z3-in2mobile-4k-video (1) xperia-z3-in2mobile-4k-video (2)

Με εξαίρεση λοιπόν τις «ιδιαιτερότητες» της εφαρμογής της κάμερας, το Xperia Z3 διαθέτει συγκεκριμένες μόνο βελτιώσεις στον τομέα της κάμερας, που όμως έτσι και αλλιώς εξαρχής αποδίδει αρκετά καλύτερα από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του.

Επεξεργαστής Μνήμη

Με τον SnapDragon 801 (ή 800 ανάλογα πως το βλέπει κανείς….) του Xperia Z2 να είναι ήδη αρκετά ισχυρός για να καλύψεις όλες τις απαιτήσεις του χρήστη του και το Xperia Z3 να διατηρεί την οθόνη των 1920 x 1080 pixels, η επιλογή της Sony να χρησιμοποιήσει μια απλά γρηγορότερη έκδοση του είναι έως ένα σημείο δικαιολογημένη.

Ο SnapDragon 801 του Xperia Z3 είναι χρονισμένος στα 2.45 GHz, η Adreno 330 στα 578 MHz και το σύνολο συμπληρώνουν τα 3GB όπως και στον προκάτοχο της συσκευής. Συγκεκριμένα το Xperia Z3 χρησιμοποιεί τον MSM8974AC, τη γρηγορότερη διαθέσιμη έκδοση του SnapDragon 801 που βρίσκεται και στο εσωτερικό του Galaxy S5 της Samsung.

xperia-z3-in2mobile-cpu-z xperia-z3-in2mobile-geekbench xperia-z3-in2mobile-quadrant

Σε καθημερινή χρήση όλων των δυνατοτήτων του Xperia Z3 η επεξεργαστική ισχύς είναι περισσότερο από απλά αρκετή για να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται η συσκευή να καθυστερήσει να ανταποκριθεί στις εντολές του ιδιοκτήτη της και όπως είναι φυσικό, η εκκίνηση ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών γίνεται άμεσα.

Ο SnapDragon 805, ο μέχρι στιγμής καλύτερος επεξεργαστής της Qualcomm, χρησιμοποιείται ήδη σε συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μαζί με το Xperia Z3 και η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε από τη Sony να τον έχει τοποθετήσει στο εσωτερικό της συσκευής. Βέβαια, από τη στιγμή που η εταιρεία επέλεξε να κρατήσει την ανάλυση της οθόνης σε 1080p, η αρκετά ισχυρότερη Adreno 420 κάρτα γραφικών του SnapDragon 805 δεν είναι απαραίτητη σίγουρα όμως θα ήταν καλοδεχούμενη από τους χρήστες που αναζητούν απλά ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο αποθηκευτικός χώρος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, των 16 και 32 GB. Στα χέρια μας είχαμε την έκδοση με τα 16 GB από τα οποία περίπου 12 είναι διαθέσιμα στο χρήστη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό σε πολλές περιπτώσεις, η Sony προσφέρει σε όλες τις κορυφαίες συσκευές της υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD και το Xperia Z3 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Μπαταρία.

Το Xperia Z3 είναι εφοδιασμένο με μια μπαταρία χωρητικότητας 3.100 mAh που έτσι και αλλιώς είναι αρκετή για να προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Η Sony όμως προχώρησε όπως και πολλοί κατασκευαστές πλέον, στη προσθήκη διαφορετικών Mode λειτουργίας που αναλαμβάνουν υπό συνθήκες και με τις απαραίτητες «θυσίες» στη λειτουργικότητα της συσκευής να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το χρόνο λειτουργίας αλλά κυρίως το χρόνο αναμονής της συσκευής.

Η λειτουργία STAMINA προσφέρει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης του τρόπου λειτουργίας του Xperia Z3 με τις δύο που ακολουθούν να είναι οι πιο βασικές και «χρήσιμες»

Η πρώτη αναλαμβάνει να απενεργοποιεί κάθε είδους μεταφορά δεδομένων όταν η συσκευή βρίσκεται σε αναμονή, κάτι που έχει σημαντική επίπτωση στην κατανάλωση της συσκευής. Με δεδομένο όμως πως ένα SmartPhone σε μεγάλο βαθμό «χρειάζεται» τις υπηρεσίες δεδομένων για να προσφέρει το μέγιστο της λειτουργικότητας του, η Sony έχει φροντίσει ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει αν θέλει κάποιες εφαρμογές να εξαιρούνται από το συγκεκριμένο αποκλεισμό και να μπορούν να συνεχίσουν να μεταφέρουν δεδομένα με τη συσκευή σε αναμονή.

Η δεύτερη επιλογή έχει να κάνει με την συνολικότερη απόδοση του Xperia Z3 αφού δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να «μειώσει» την επεξεργαστική του ισχύ αρκετά, ώστε να μειωθεί αντίστοιχα και η κατανάλωση ενέργειας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το Xperia Z3 ενημερώνει το χρήστη ότι μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στην απόδοση του, κάτι που στη δική μας περίπτωση δεν συνέβη αφού με αυτή τη λειτουργία ενεργοποιημένη, μόνο σε ιδιαίτερα «απαιτητικά» παιχνίδια μπορεί να παρατηρήσει κανείς αισθητή μείωση στην απόδοση της συσκευής.

xperia-z3-in2mobile-stamina-mode (1) xperia-z3-in2mobile-stamina-mode (2) xperia-z3-in2mobile-stamina-mode (3)

Η λειτουργία ULTRA STAMINA με τη σειρά της υπάρχει ώστε να προσφέρει στο χρήστη όπως αναφέρεται και στη περιγραφή της, βασική λειτουργικότητα του Xperia Z3 όταν ο χρήστης του δεν έχει τη δυνατότητα να το φορτίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτή τη περίπτωση το Xperia Z3 μεταβαίνει σε ένα Mode λειτουργίας στο οποίο είναι προσβάσιμες μόνο οι απαραίτητες λειτουργίες όπως η πραγματοποίηση κλήσεων, η αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων και το ξυπνητήρι. Με σκοπό να μη θεωρείται τελείως «άχρηστο» σαν Smartphone το Xperia Z3 σε αυτό το Mode λειτουργίας, υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης της κάμερας και της εφαρμογής «Άλμπουμ» η χρήση των οποίων πάντως αυξάνει όπως είναι λογικό τη κατανάλωση.

xperia-z3-in2mobile-ultra-stamina-mode (1) xperia-z3-in2mobile-ultra-stamina-mode (2) xperia-z3-in2mobile-ultra-stamina-mode (3)

Συνολικά το Xperia Z3 ακολουθεί τη πολύ καλή παράδοση της Sony που θέλει τις κορυφαίες συσκευές της να προσφέρουν έτσι και αλλιώς πολύ καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας, Ακόμα και χωρίς τη χρήση όλων αυτών των επιπλέον δυνατοτήτων, η συσκευή μπορεί να παραμείνει ενεργή για περισσότερο από μια ολόκληρη ημέρα πλήρους χρήσης των δυνατοτήτων της, κάτι που πολλές συσκευές του ανταγωνισμού αδυνατούν να επιτύχουν ακόμα και με σχετικά περιορισμένη χρήση.

Συμπέρασμα.

Με τη Sony να επιμένει, τουλάχιστον προς το παρόν, στην πολιτική ανανέωσης της κορυφαίας της συσκευής κάθε μόλις έξι μήνες είναι λογικό κάθε μια από αυτές να μην διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τη προηγούμενη. Αυτό όμως που καταφέρνει η εταιρεία με κάθε νέο Xperia Z είναι να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη συσκευή που συνήθως απευθύνεται περισσότερο σε υποψήφιους αγοραστές που έρχονται από τον ανταγωνισμό παρά σε ιδιοκτήτες κάποιας «παλαιότερης» συσκευής της εταιρείας.

Το Xperia Z3 είναι αισθητά βελτιωμένο σε συγκεκριμένους τομείς σε σύγκριση με το Xperia Z2 που αντικαθιστά, οι βελτιώσεις όμως αυτές δεν είναι αρκετές ώστε να πείσουν κάποιον να αλλάξει το ένα με το άλλο. Για τους χρήστες του έστω και κατά ένα χρόνο παλαιότερου Xperia Z1 τώρα, οι βελτιώσεις είναι σίγουρα αρκετές, με βασικότερη αυτή του σχεδίου, των μικρότερων διαστάσεων αλλά κυρίως της σημαντικά καλύτερης οθόνης.

Συνολικά, το Xperia Z3 είναι μια συσκευή που μπορεί, έστω και με παραχώρηση μόνο στο τομέα της οθόνης, να σταθεί άνετα απέναντι στον μέχρι τώρα ανταγωνισμό της. Το «μειονέκτημα» των επί μέρους μόνο βελτιώσεων είναι ορατό περισσότερο σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη πρόταση της ίδιας της Sony που έτσι και αλλιώς ήταν και είναι ακόμα, μια επίσης πολύ αξιόλογη πρόταση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights