Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Θα αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά Ζ σε Android 5.0 Lollipop

Sony: Θα αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά Ζ σε Android 5.0 Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του Android 5.0 Lollipop από τη Google, η Sony με μια ανακοίνωση στο επίσημο Blog της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει σταδιακά να αναβαθμίσει όλες τις συσκευές της σειράς Ζ σε αυτό.

Αναλυτικότερα τα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact θα αναβαθμιστούν σταδιακά σε Android 5.0 Lollipop.

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει όπως είναι φυσικό από τις νεότερες συσκευές της εταιρείας, τα Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact στις αρχές του 2015 και θα συνεχιστεί με τις συσκευές της σειράς Xperia Z2 με τα Xperia Z και Xperia Tablet Z να είναι οι τελευταίες που θα λάβουν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights