Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Ετοιμάζει το δικό της SmartWatch
microsoft-smartwatch-in2mobile-featured-image

Microsoft: Ετοιμάζει το δικό της SmartWatch

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζεται να μπει και αυτή στην αγορά των Smartwatches. Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον τη δικη της πρόταση στη κατηγορία χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαρρεύσει δυστυχώς κάποιοα φωτογραφία του Smartwatch.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να σχεδιάζει ένα Smartwatch που θα είναι συμβατό και με συσκευές εκτός Windows Phone, κάτι που σημαίνει πως θα λειτουργεί τουλάχιστον και με Android συσκευές. Με τα Windows Phone να είναι σε πωλήσεις αρκετά πίσω απο το Android και το iOS της Apple, η συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας έχει σίγουρα λογική αφού διαφορετικά το Smartwatch της θα απευθύνεται σε ένα σχετικα περιορισμένο αγοραστικό κοινό.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights